ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: “Τσέκαρε” το εισιτήριο ο Άρης (pics)

Με τα… δύο πόδια στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης είναι ο Άρης Αβάτου. Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη δεν είχε πρόβλημα να “τσεκάρει” από σήμερα το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Το τελικό 6-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης από πλευράς Εχίνου Σπορ, που ναι μεν θα κάνει την προσπάθειά του, όμως το σκορ του α’ αγώνα, η δυναμική του Άρη αλλά και το γεγονός ότι χωρίζει τις ομάδες μία… κατηγορία δεν του δίνει και πολλές ελπίδες. Στην Δευτεριάτικη έκδοση της ΞΑΝΘΗ Sport θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα και από τους δύο ημιτελικούς.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Γκέκας ανατράπηκε στην περιοχή και το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής, εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Λαζαρίδης κάνοντας το 1-0. Στο 6′ ο Κελεσιάδης με κοντινή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 35′ και πάλι με κεφαλιά ο ίδιος παίκτης το 3-0. Το 4-0 έκανε ο Λαζαρίδης στο 48′ ενώ ο σπεσιαλίστας Γιώργος Βασιλειάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Βασιλειάδης στο 80′ έκανε το τελικό 6-0 με το παιχνίδι να βγάζει… ισοπαλία στους σκόρερ καθώς οι τρεις παίκτες του Άρη σημείωσαν από δύο γκολ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής (Γκοντόλιας – Χρυσέλης Γ.) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Εμίνογλου Εμίν, Καλαϊτζίδης, Ψεμματάς (46′ Μπουνταγκίδης), Κουτίνης, Μελισσόπουλος, Δόντσος, Γκέκας (46′ Βασιλειάδης Γ. “Τσότσος”), Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Σαρηγιαννίδης (55′ Ευθυμιάδης), Κελεσιάδης.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Μολλά Χουσεΐν Δεν., Μουαρέμογλου Γκ., Κιοσέ Μελήχ, Καδρή Αλτάν, Καδρής Χουσεΐν, Τζεμαλήογλου Σαμ. (20′ Καμπούρ Εμρέ), Κάλφα Εγιούπ, Κοτς Σαλή, Καβάζ Μεμέτ Αλή Σ., Χατζηχασάνογλου Εγιούπ, Μποασή Σαμπρή.

Σχετικά άρθρα