ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ: “Διπλό” τελικού για Ορφέα! (pics)

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του φίλαθλου κοινού της Ξάνθης ήταν η “ιστορική” αναμέτρηση στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης, μεταξύ της Ασπίδας και του Ορφέα Ξάνθης. Οι δύο ομάδες, που έχουν και τα περισσότερα τρόπαια στο θεσμό, το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΔΑΚ μέτρησαν τις… δυνάμεις τους με τον Ορφέα να κάνει το μεγάλο βήμα για τον μεγάλο τελικό, καθώς επικράτησε με 0-2 επί της ομάδας του Χρήστου Σαμαρά που στο πρωτάθλημα της Α! Κατηγορίας δεν έχουν… αντίπαλο. Οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή έκαναν το 0-1 με τον Γιάννη Καραγκιόζη στο 17′ με κοντινό σουτ ενώ στο 43′ ο Ξαντινίδης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2.

Στην Δευτεριάτικη έκδοση της ΞΑΝΘΗ Sport θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα παραλειπόμενα και από τους δύο ημιτελικούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Κούλα Χουσεΐν – Αγγελακόπουλος) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Άγγελος Κοτινούδης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Σαρηγιαννίδης (74′ Νικολούδης), Κοντομιχάλης, Δογανίδης, Κυριαζίδης, Χατζηπαρασκευάς, (62′ Ζώτος), Κατσής, Παπαδόπουλος Ν. (57′ Γελαδάρης), Τζαρτάκης (61′ Χριστοφορίδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Μπουντακίδης, Ξαντινίδης (58′ Πασχαλάκης), Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β. (46′ Τορομανίδης), Χατζηπαπας (46′ Μαλαδένης), Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Ι., Μουμίνογλου Τουγιάλ (74′ Μυγγίδης).

Σχετικά άρθρα