Πρωτοποριακό Πρωτοχρονιάτικο Διεθνές Τουρνουά από τον Λεύκιππο!

Ένα πρωτοποριακό διεθνές τουρνουά που διοργανώνει ο Λεύκιππος Ξάνθης, πρόκειται να φιλοξενηθεί τις πρώτες μέρες του Νέου Έτους στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ξανθιώτικος Σύλλογος, βρίσκεται στην τελική ευθεία των διαδικαστικών λεπτομερειών, προκειμένου να κάνει αίσθηση στο μπασκετικό κοινό – κι όχι μόνο – της περιοχής, φιλοξενώντας τις παιδικές ομάδες του ΠΑΟΚ, της Ανατολού Εφές και της Παρτιζάν Βελιγραδίου σε ένα μπασκετικό τριήμερο για πολλά… γούστα, με πρωταγωνιστές παίκτες που αναμένεται τα επόμενα χρόνια να λάμψουν με την πορτοκαλί μπάλα!

Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο 3-5 Γενάρη θα διεξαχθούν τα απογεύματα οι αγώνες μεταξύ των ομάδων που θα συμμετάσχουν, ενώ την τελευταία ημέρα θα γίνουν και οι σχετικές απονομές μεταλλίων. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή κίνηση της Διοίκησης του Ματθαίου Σαββίδη, ενώ στο περιθώριο των αγώνων οι πολυπληθείς αποστολές και τα μέλη των προπονητικών team, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη της Ξάνθης!

Στο Ζ Palace θα είναι οι αποστολές των ΠΑΟΚ και Παρτιζάν ενώ αυτή της Ανατολού Εφές θα μείνει στο Ξανθίππειον, ενώ το κόστος της όλης διοργάνωσης θα καλυφθεί από τον διοργανωτή Λεύκιππο.

Είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, στην οποία το μπασκετικό κοινό της περιοχής, οφείλει να δώσει το “παρών” του και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια!

Περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα μπορείτε να διαβάσετε στην αθλητική εφημερίδα της πόλης, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου σε μία… χορταστική έκδοση!

Σχετικά άρθρα