Λεύκιππος-Αστέρας: Οι δηλώσεις Κοκκινόπουλου-Βλαχόπουλου…

Πέρα για πέρα δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του Λεύκιππου ο προπονητής του κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος. Αναλυτικά δήλωσε:
Για το παιχνίδι:
“Μπορούσε το παιχνίδι να γίνει ακόμη πιο εύκολο . Ξέραμε ότι η αντίπαλη ομάδα είναι μια σκληρή ομάδα , ξέραμε ότι ο μόνος τρόπος για να ξαναμπεί μετά από το δικό μας πρώτο δεκάλεπτο που η διαφορά στο παιχνίδι πήγε στους 20 πόντους ήταν αυτός, πολλές επαφές, πολύ “ξύλο”, , οι διαιτητές έδωσαν φάουλ, έγιναν και άλλα φάουλ που δεν δόθηκαν . Από κει και πέρα δίκαια κερδίσαμε, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα Καβάλας και συνεχίζουμε”
Για την συνέχεια στο Κύπελλο:
“Στην συνέχεια αγωνιζόμαστε στο final four με την U-20 του Ορφέα Νέου Σκοπού. Θεωρούμε ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι το οποίο και θα το κερδίσουμε και ο στόχος είναι να πάρουμε το Κύπελλο στον τελικό.”
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:
“Αγωνιζόμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε μια εβδομάδα για να δείξουμε καινούρια πράγματα γιατί οι συνεχόμενοι αγώνες μας πήγαν λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι αφού έπρεπε την ομάδα να την ετοιμάσουμε για νοκ αουτ παιχνίδια και μείναμε λίγο πίσω στην τακτική. Έτσι λοιπόν έχουμε μια πολύ σημαντική εβδομάδα μπροστά μας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.”

Χαρούμενος για την νίκη του Λεύκιππου απέναντι στον Αστέρα ήταν και ο έφορος του ανδρικού τμήματος κ. Γιάννης Βλαχόπουλος , ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του σήμερα στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Είμαστε στα ημιτελικά του θεσμού. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που έχουμε βάλει από την αρχή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους από την πρώτη μέρα της προπόνησης μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε με πολλή και σκληρή δουλειά.
Το κλίμα μας είναι υπέροχο και προχωράμε σε εξαιρετικούς ρυθμούς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν κοντά μας σήμερα και βοήθησε να φτάσουμε σε αυτή την εύκολη νίκη. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας αφού αποτελούν μια πολύ σημαντική προϋπόθεση για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους.”

Πηγή:Λεύκιππος Ξάνθης

Σχετικά άρθρα