Λεύκιππος: Δηλώσεις Κοκκινόπουλου-Νταβουλτζόπουλου-Πλωμαρίτη για το αυριανό παιχνίδι…

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με την αισιοδοξία στα ύψη ολοκλήρωσε ο Λεύκιππος την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Αστέρα Καβάλας. Ο προπονητής του Λεύκιππου κ. Σωτήρης Κοκκινόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ενώ σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια θα έχει στην διάθεσή του και τον Μίλαν Ψάλτου.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αμοιρίδειο, θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Κολοκυθάς – Παπαθεολόγου.

Δηλώσεις Σωτήρη Κοκκινόπουλου: “Παίζουμε το τρίτο επίσημο παιχνίδι το οποίο είναι και το πιο δύσκολο από τα άλλα δύο. Η αντίπαλη ομάδα είναι μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε στην Γ΄ Εθνική. Πολλοί παίκτες που αγωνίζονταν πέρυσι παρέμειναν στην ομάδα , είναι πολύ ανταγωνιστικοί και γεμάτοι εμπειρίες. Τα τρία τέσσερα βασικά παιδιά είναι μικρά σε ηλικία , έχουν τις περσινές εμπειρίες από την Γ΄ Εθνική, τους αντιμετώπισα ως προπονητής στην ΑΕ Κομοτηνής , ενώ έχουν και κάποιες προσθήκες.
Εμείς, με βάση την άμυνά μας , όπως και στα δύο προηγούμενα, θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι , είναι στόχος μας του Κύπελλο, το έχουμε πει από την αρχή και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα που, σε πρώτη φάση είναι η πρόκριση στο final four.
Μέσα στην εβδομάδα είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά αύριο όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι”

Δηλώσεις Σπύρου Πλωμαρίτη: “Αύριο έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου. Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάμε στο final four αφού έχουμε θέσει ως στόχο το Κύπελλο. Ο Αστέρας είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει για 40΄ να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πάθουμε τη ζημιά. Είναι μια ομάδα που τρέχει, δεν είναι τόσο ψηλή αλλά μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να βάλει την μπάλα εύκολα στο καλάθι. Εμείς αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα πάνε όλα καλά.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχουν αρχίσει και βγαίνουν συνεργασίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο , στο set παιχνίδι έχουμε ακόμη θέμα μέχρι να βρεθούμε όμως βγάζουμε πολλή διάθεση στην άμυνα. Η ομάδα θέλει να τρέξει και πιστεύω ότι όλοι είμαστε πολύ ικανοί να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες ενός αγώνα”

Δηλώσεις Φώτη Νταβουλτζόπουλου: “Το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο μέχρι στιγμής και αποτελεί ένα τεστ για την συνέχεια. Έχουμε θέσει ως στόχος μας το Κύπελλο και αύριο θα αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα. Ένα δείγμα των δυνατοτήτων μας φάνηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια και με όπλο το πολύ καλό κλίμα που συνάντησα στον Λεύκιππο από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ , πιστεύω ότι αύριο θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη”

Πηγή: Λεύκιππος Ξάνθης

Σχετικά άρθρα