Λεύκιππος: Έναρξη 2ης εβδομάδας προετοιμασίας και το διαφορετικό Σαββατοκύριακο του κόουτς Κοκκινόπουλου…

Έναρξη 2ης εβδομάδας προετοιμασίας για τον Λεύκιππο, που προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης”. Αύριο Τρίτη η προπόνηση είναι διπλή. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μίλαν Ψάλτου, που απουσίασε την πρώτη εβδομάδα λόγω… γαμήλιας άδειας, ενώ την πρώτη του προπόνηση έκανε ο νεοαποκτηθείς Νίκος Δώδος.

Στο Μέτσοβο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο προπονητής του Λεύκιππου Ξάνθης, Σωτήρης Κοκκινόπουλος. Εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό, ο τεχνικός της ξανθιώτικης ομάδας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις του μπασκετικού Ολυμπιακού, που πραγματοποιεί στην ορεινή κωμόπολη της Ηπείρου το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη “σελίδα” μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Σχετικά άρθρα