Λεύκιππος: Οι δηλώσεις των Κοκκινόπουλου, Σοφία, Σταμπουλή!

Στα ΜΜΕ μίλησαν λίγο πριν την πρεμιέρα της προετοιμασίας του Λεύκιππου, ο κόουτς Σωτήρης Κοκκινόπουλος, ο Έφορος Τμήματος καλαθοσφαίρισης, Χρήστος Σοφίας και ο αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Σταμπουλής!

Αναλυτικά:

Σωτήρης Κοκκινόπουλος:

“Ξεκινάμε με αισιοδοξία. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι ξεκάθαροι, θέλουμε να ανέβουμε στην επόμενη κατηγορία και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και να το πάρουμε. Από κει και πέρα, πολλή δουλειά, πολλά προπόνηση, θέλω να παιδιά να φτάσουν στον ρυθμό που θέλω μέσα από τις προπονήσεις. Αυτό θα γίνει σιγά. Έτσι κι αλλιώς όπως είναι το πρωτάθλημα με τα play – off πρέπει εκεί να είμαστε πανέτοιμοι και στο Κύπελλο επειδή το final – four βγαίνει σχετικά νωρίς θα είμαστε, όταν πρέπει, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η ομάδα έχει κλείσει έναν χρόνο παρουσίας αλλά είναι ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι που είναι γύρω απ’ αυτήν έχουν ένα όραμα και μέσα από αυτό το όραμα έφτασα κι εγώ σε συμφωνία με την ομάδα. Με την λογική αυτού του οράματος προχωράμε όλοι για το καλύτερο δυνατό για να ανεβαίνει συνέχεια σκαλοπάτια η ομάδα και με συγκεκριμένους στόχους κάθε φορά.
Όσο αφορά τους μεταγραφικούς στόχους υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ακόμα, ίσως αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες”.

Χρήστος Σοφίας:

“Σήμερα έγινε η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας, με τους στόχους να έχουν καθοριστεί από τον προπονητή μα ςκαι την διοίκηση. Εγώ εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να έχουμε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά! Η σωστή δουλειά που θα γίνει στις προπονήσεις, θα βγει ανάλογα και στο γήπεδο κατά την διάρκεια των αγώνων. Εμείς ως “θιασώτες” των προπονήσεων, λέμε και θέλουμε όλη αυτή η προσπάθεια να είναι ο “καθρέφτης” μιας ωραίας αθλητικής παράστασης σε όλη την διάρκεια της χρονιάς!”

Θοδωρής Σταμπουλής:

“Θα ήθελα να ευχηθώ αρχικά υγεία σε όλα τα μέλη του Λεύκιππου. Έχοντας υγεία και όρεξη για δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Η ομάδα έχει ανανεωθεί πολύ, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρεθεί η απαραίτητη “χημεία” και να λειτουργήσει το σύνολο ως καλοκουρδισμένο ρολόι. Χρειάζεται υπομονή, χρόνος φυσικά και συνεχής βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι.”

Σχετικά άρθρα