Η πρεμιέρα προετοιμασίας του Λεύκιππου Ξάνθης! (pics)

Πρεμιέρα της σεζόν 2017-18 για τον Λεύκιππο Ξάνθης σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” με πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξία για μια πετυχημένη σεζόν στην οποία οι στόχοι είναι υψηλοί και θέληση όλων μέσω της απαραίτητης δουλειάς, να επιτευχθούν στον μέγιστο βαθμό.

Στους παίκτες μίλησαν ο πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης και οι προπονητές Σωτήρης Κοκκινόπουλος, Παναγιώτης Πεχλιβανίδης, Νίκος Ρετζέπης. Παρόντες στην πρεμιέρα εκ μέρους του Δ.Σ, οι κύριοι Σοφίας, Γκουρνέλης, Τσιρχόγλου, Βλαχόπουλος.

Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους αθλητές, τους ευχήθηκε μια πολύ καλή σεζόν με υγεία και ζήτησε δουλειά στις προπονήσεις με υπευθυνότητα και συνέπεια, τονίζοντας μάλιστα ότι ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να τηρηθεί στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας. Ο κόουτς Κοκκινόπουλος ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας, τόνισε ότι η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σε δυνατούς ρυθμούς και ζήτησε από τους αθλητές του να κάνουν τα πάντα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου!

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν το καλωσόρισμα και των Πεχλιβανίδη-Ρετζέπη.

Αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα είναι απογευματινή, ενώ από την Πέμπτη ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις!

Σε επόμενη ανάρτηση θα διαβάσετε δηλώσεις των Σωτήρη Κοκκινόπουλου, Χρήστου Σοφία και Θοδωρή Σταμπουλή.

Εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη “σελίδα” μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Σχετικά άρθρα