Δεν αλλάζει την “συνταγή” ο Ηρακλής! (pics)

Πρώτη με φιλοδοξίες, μεταγραφές και όνειρα για μία καλή χρονιά για τον Ηρακλή Ν. Ζυγού. Μία από τις ομάδες “υπόδειγμα” στον τρόπο λειτουργία της, δεν θέλει να αλλάξει την ¨συνταγή” όλων αυτών των χρόνων και με στιβαρή και πολυπρόσωπη διοίκηση, θέλει να δώσει συνέχεια στην πετυχημένη παρουσία της στην Α! Κατηγορία.

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη, ξεκίνησε την προετοιμασία της. Μετά τα… εισαγωγικά και τις ομιλίες του Νίκου Κριεζή, του προπονητή και της Διοίκησης που ήταν σύσσωμη στ’ αποδυτήρια της ομάδας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το… τρέξιμο.

Ο Ηρακλής παρουσίασε τα μεταγραφικά του αποκτήματα οι οποίοι είναι οι: Μπάτζιος Δημήτρης, Μπάτζιος Πάρης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ζωσιμίδης Ιορδάνης, Δημητριάδης Βαλέριος (Ελπίδα Γενισέας), Ρούσσος Χρήστος τ/φ (Ελπίδες Ξάνθης), Κριεζής Παύλος (Κ-17 Ξάνθης), Ψαρόπουλος Γιώργος (Ασπίδα), Πανδράκης Χρήστος (Ηρακλής Σαγήνης), Τζαμπάχ Χικμέτ (Εχίνος Σπορ), ενώ με την μεγάλη ομάδα και υπό τις οδηγίες του Ανέστη Καφετζόπουλου θα προπονείται ο νεαρός τερματοφύλακας της Ακαδημίας του Ηρακλή Δημήτρης Κριτσιμάλης.

Στην μακροσκελή ομιλία του ο Νίκος Κριεζής έδωσε το στίγμα για τη νέα χρονιά κ αφού καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που όμοιά της δεν υπάρχει. Η Ακαδημία μας αριθμεί 312 παιδιά κι αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη προς την ομάδα μας. Η Διοίκηση και οι Παλαίμαχοι όπως βλέπετε είναι από την πρώτη μέρα δίπλα σας ό, τι κι αν χρειαστεί. Η ομάδα έρχεται πρώτα και μετά το “εγώ” του καθένα. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να απευθύνεστε πρώτα στον team manager Μάκη Σαμαρά που είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης. Θέλουμε να ονειρεύεστε συνεχώς το καλύτερο κι ελπίζουμε να το πετύχουμε μαζί. Στο πρωτάθλημα στόχος μας είναι μία καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να παλέψουμε ακόμη και για την άνοδο. Πρώτος στόχος μας είναι να έχουμε απαρτία σε κάθε προπόνηση, όπως συνέβαινε στον Ηρακλή όλα αυτά τα χρόνια και ο θεσμός του κυπέλλου. Το ποδόσφαιρο είναι ο χώρος μας μέσα από τον οποίο μπορούμε να εκτονωνόμαστε και να ξεχνάμε τα προβλήματά μας. Και μαζί μ’ αυτό μπορούμε να συνδυάσουμε την επιτυχία και στην προσωπική μας ζωή και στις μαθητικές μας επιδόσεις αλλά και στις επαγγελματικές.

Σχετικά άρθρα