Λεύκιππος: Η αποστολή και δηλώσεις Λαγογιάννη, Άνθη, Πλωμαρίτη!

Μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης ο προπονητής του Λεύκιππου κ. Παναγιώτης Πεχλιβανίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό μικρό τελικό με την Φιλία. Αναλυτικά οι παίκτες:
Μιχάλης Κουμπάνης, Σπύρος Πλωμαρίτης, Παντελής Άνθης, Κώστας Μαυροματίδης, Μάριος Τσιλόγλου,Νίκος Κάλφας, Μίλαν Ψάλτου,Χρήστος Κουτσογιάννης,Θεόδωρος Σταμπουλής,Ιωάννης Οικονόμου , Γιώργος Λαγογιάννης, Γιώργος Κούτρας, Κώστας Ρούμογλου, Κώστας Βαζαίος και
Σταύρος Σακελλαρίδης.

Για τον αυριανό μικρό τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μίλησαν οι αθλητές Πλωμαρίτης, Άνθης, Λαγογιάννης:

ΣΠΥΡΟΣ ΠΛΩΜΑΡΙΤΗΣ: Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε την χρονιά . Θέλουμε την νίκη γι’ αυτό και θα παρουσιαστούμε σοβαροί και σε καμιά περίπτωση χαλαροί. Η Ορεστιάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά αν εμείς είμαστε καλοί δεν πιστεύω να μας νικήσει. Μια νίκη αύριο θα κλείσει την χρονιά με θετικό πρόσημο.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΘΗΣ: Παίζουμε αύριο το τελευταίο μας παιχνίδι και πρέπει να κυνηγήσουμε την νίκη ώστε να βγει όλη η σκληρή δουλειά που κάναμε όλη την χρονιά . Η Φιλία είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να της δώσουμε χώρο μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να επιβάλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας. Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι γοήτρου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ: Αύριο είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και νομίζω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε. Τέλος με την ευκαιρία που τελειώνει η χρονιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή μου, τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, να ξεκινήσω το μπάσκετ και πάλι μετά από πολλά χρόνια.

Πηγή:Λεύκιππος Ξάνθης/facebook

Σχετικά άρθρα