Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πασχαλινό Τουρνουά της Ξάνθης! (pics)

Με την παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Ξάνθης ολοκληρώθηκε με λάμψη και απόλυτη επιτυχία το 7ο Πασχαλινό Τουρνουά της ξανθιώτικης ΠΑΕ. Η νέα διοργάνωση στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλης της Βόρειας Ελλάδας με συμμετοχές πολλών ομάδων και με «σύμμαχο» τις ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν με επιτυχία τα 130 παιχνίδια του προγράμματος, στις κατηγορίες Pre Junior, Junior, Προπαιδικού και Παιδικού.

Στην κατηγορία Pre – Junior (γεννηθέντες 2008-09) συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες: Έσπερος Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ Mundialito, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, ΑΕΚ Κομοτηνής, Αετός Ορφανού Καβάλας και ΑΟ Βιστωνίδας.

Την 1η θέση κατέλαβε ο Έσπερος Θεσσαλονίκης, την 2η ο Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης και την 3η ο ΠΑΟΚ Mundialito. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τουμπάρης του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης με 12 γκολ, MVP ο Μιχασηλίδης της ΑΕΚ Κομοτηνής και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ευαγγέλου του Αετού Ορφανού.

Στην κατηγορία Junior (γεννηθέντες 2006-07) συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες: Xanthi FC, Αργοναύτες Λήμνου, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης Α’, ΠΑΟΚ Κουλουρας, ΑΟ Βιστωνίδας, Ορέστης Ορεστιάδας Α’, Ορφέας Ξάνθης, Πανθρακικός, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης Β’, Θεαγένης Θάσου, Ακαδημία Γιαννιτσών, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ορέστης Ορεστιάδας Β’ και Ηρακλής Καβάλας.
Την 1η θέση κατέλαβε η Xanthi FC, την 2η οι Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης και την 3η ο Ορφέας Ξάνθης. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Κρέκα του Ορφέα Ξάνθης με 7 γκολ, MVP ο Κουκίδης από τους Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Πατσαλάς της Μίκρας FC.

Στην κατηγορία Προπαιδικού (γεννηθέντες 2002-03) συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες: Xanthi FC, ΑΟ Βιστωνίδας, Αργοναύτες Λήμνου, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης Α’, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Πανθρακικός, Ορέστης Ορεστιάδης Α’, Ορφέας Ξάνθης, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης Β’. Θεαγένης Θάσου, Ακαδημία Γιαννιτσών, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Σαγήνη, Ορέστης Ορεστιάδας Β’ και Ηρακλής Καβάλας.
Την 1η θέση κατέλαβαν οι Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, την 2η η Xanthi FC και την 3η η Ακαδημία Γιαννιτσών. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μουχτάρης της Ακαδημίας Γιαννιτσών με 17 γκολ, MVP ο Κωνσταντίνου του Ορφέα Ελευθερούπολης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Μάτζαρης του Ολυμπιακού Αλεξανδρούπολης.

Στην κατηγορία Παιδικού (γεννηθέντες 2002-03) συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες: Xanthi FC, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Έσπερος Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ Κουλουρας, Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Πανθρακικός, Πάικο Γουμένισσας, Ακαδημία Γιαννιτσών, Ηρακλής Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης και Ορέστης Ορεστιάδας.
Την 1η θέση κατέλαβε η Ακαδημία Γιαννιτσών, την 2η ο ΠΑΟΚ Κουλούρας Ημαθίας και την 3η η Xanthi FC. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Ζαρμπής της Ακαδημίας Γιαννιτσών με 5 γκολ, MVP ο Τσιρούδης του Ορέστη Ορεστιάδας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Καρά Ισμαήλ Τσατάι της Xanthi FC.

Ξεχωριστές απονομές υπήρξαν και για τα δύο κορίτσια που αγωνίστηκαν στο Τουρνουά, την Δέλκου του Θεαγένη Θέσου και της Τσοκλενίδου του Ορφέα Ελευθερούπολης

Την Τρίτη το μεσημέρι στην τελετή λήξης, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της Ξάνθης Περικλής Καλογιάννης, ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και για το γεγονός πως όλα τα μέλη των αποστολών συνετέλεσαν με την υποστήριξή τους στον γενικό προγραμματισμό. Ταυτόχρονα έδωσε τα συγχαρητήριά του στους προπονητές των Ακαδημιών της Xanthi FC αλλά και στο προσωπικό της ομάδας για την οργανωτικά άψογη διοργάνωση.

Ακολούθησε η ομιλία του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών Νίκου Κεχαγιά, ο οποίος ευχαρίστησε νεαρούς αθλητές για την συμμετοχή τους και τους προπονητές αλλά και τους γονείς που στέκονται δίπλα στις προσπάθειές τους, ενώ στο τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών μεταλλίων, των αναμνηστικών συμμετοχών και των κυπέλλων συμμετοχής και ομαδικών – ατομικών διακρίσεων, τις οποίες έκαναν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση οι Κώστας Φλίσκας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Τζόρτζιε Λάζιτς και Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τα παιδιά των Ακαδημιών να βγαίνουν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Σχετικά άρθρα

social media