Νίκη και φύγαμε για… final four!

Την Πέμπτη στις 14:30 στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, η εφηβική ομάδα του Κώστα Μπεδρελή υποδέχεται την αντίστοιχη του Ηρακλή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17. Οι έφηβοι της ξανθιώτικης ομάδας με τους 52 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε, θέλουν μία νίκη ακόμη για να “κλειδώσουν” και μαθηματικά την πρόκριση στο final four, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ίδιο αριθμό αγώνων υπολείπεται κατά 13 βαθμούς. Παράλληλα, η Ξάνθη με τους 52 βαθμούς που έχει, βρίσκεται μόλις ένα πίσω από τον ΠΑΟΚ στην μάχη για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.

Την εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-20 της Super League, φιλοξενεί το αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων μεθαύριο Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 15:00 με την ξανθιώτικη ομάδα να υποδέχεται την αντίστοιχη του Ηρακλή.

Το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της παιδικής ομάδας της Ξάνθης έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Απριλίου, όταν στις 15:00 στο Εθνικό Στάδιο Μίκρας, η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή στην τελευταία της φετινή αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

social media