Μια βραδιά αφιερωμένη στον Πανόπουλο ! Μια βραδιά αφιερωμένη στον ΑΟΞ !

Μεγάλη βραδιά για το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και γενικότερα τον πολιτισμό της Θράκης (που αποτελεί μια επέκταση του ) καθώς στο ξενοδοχείο Elisso βραβεύτηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ Χρήστος Πανόπουλος από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την προσφορά του όχι μόνο στην πόλη και την ομάδα μας, αλλά και το “ευαίσθητο” λόγω θέσης… γεωγραφικό μας διαμέρισμα !

Σε μια ατμόσφαιρα συγκινησιακά φορτισμένη , μπροστά σε περίπου 500 πολίτες , ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο αντιπεριφερειάρχης Κωσταντίνος Ζαγναφέρης , ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας Βασίλης Τοροσίδης (μέσω βίντεο), ο Ξανθιώτης Γιατρός της Εθνικής μας ομάδας που κατοικεί στην Γερμανία Dr. Γκοντόλιας, ο απόστρατος Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης με την παρουσία του Μητροπολίτη Κομοτηνής και Μαρωνείας Παντελεήμων και αρκετών ακόμα επισήμων αλλά και επαγγελματιών αθλητών , προπονητών και όσους έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με την μεγάλη ομάδα της Ξάνθης, με ανέκδοτες φωτογραφίες αλλά και ιστορίες, αναφορές στην επαγγελματική δραστηριότητα του Χρήστου Πανόπουλου αλλά ΚΑΙ στην μεγάλη ομάδα της Θράκης, η Περιφέρεια πήρε άριστα στην διοργάνωση. Όπως θα άρμοζε στην οντότητα του επιχειρηματία Χρήστου Πανόπουλου. Όπως θα άρμοζε στην προσφορά του Χρήστου Πανόπουλου.

Περισσότερα σε λίγο με εκτενές ρεπορτάζ για την σημερινή εκδήλωση στην οποία υπήρχαν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Ανάλυση…που αλλού; Στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ SPORT ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. Την μεγαλύτερη Αθλητική Εφημερίδα της Περιφέρειας ! 

Σχετικά άρθρα

social media