Λεύκιππος: Η συνέντευξη τύπου πριν τον κυριακάτικο τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Λεύκιππου Ξάνθης η συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ της Κυριακής, που η ξανθιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει στην Κομοτηνή στην 1:00 το μεσημέρι τον ΓΣ Ελευθερούπολης!

Τα ΜΜΕ καλωσόρισε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Λύρατζης, ο οποίος τόνισε ότι ο Λεύκιππος είναι ήδη νικητής με τη συμμετοχή του στο τελικό Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ “Τάσος Χαραλαμπίδης”, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον ξανθιώτικο φίλαθλο κοινό να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Κομοτηνή με τα λεωφορεία που έχει μισθώσει ο σύλλογος, προκειμένου να ζήσει από κοντά την ωραία εμπειρία και τη συμμετοχή του Λεύκιππου στον μεγάλο τελικό της Κυριακής!

Ο κ. Παπαδόπουλος, που μαζί με τον Νίκο Μουρβάκη έχει την ευθύνη της καθοδήγησης του Λεύκιππο στη συνέχεια τόνισε: “Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό, υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και παρά την απουσία του Ψάλτου, πάμε στην Κομοτηνή με αισιοδοξία και πίστη να δώσουμε τον δικό μας αγώνα και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητές μας, να τις εξαντλήσουμε καλύτερα, για την κατάκτηση του τροπαίου! Είναι σπουδαίο στην πρώτη χρονιά δημιουργίας αυτής της ομάδας να βρισκόμαστε στον τελικό, έχουμε “χτίσει” ένα ρεκόρ με 15 συνεχείς νίκες και έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, αήττητη στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και διαθέτει έμμισθους αθλητές αν και ερασιτεχνική. Όμως αν θες να εδραιωθείς στον χώρο, πρέπει να κοιτάς στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα και να βρίσκεις κίνητρο να τα καταφέρνεις ακόμη και σε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της η ομάδα μου λειτουργεί άριστα τόσο διοικητικά όσο και οργανωτικά. Έχουμε δίπλα μας μια διοίκηση που είναι δίπλα μας πάντα και με το παραπάνω, διαθέτουμε ένα πολύ μαχητικό σύνολο που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ένα σύνολο που όπως λέμε είναι “πολύ σκληρό για να πεθάνει”. Όσον αφορά το κενό του Μίλαν Ψάλτου, είναι μεγάλη η απουσία του, την έχουμε βιώσει και στο διάστημα που έλειπε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς η έλλειψή του και τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ και προσπαθούν να καλύψουν το κενό του επάξια”!

Τέλος ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Σταμπουλής τόνισε: “Αποτελεί τεράστια επιτυχία για εμάς η συμμετοχή μας στον τελικό! Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά, να το ευχαριστηθούμε, να γίνει μια μεγάλη μπασκετική γιορτή, να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο βλέποντας τέτοιους αγώνες και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Καλώ τον κόσμο της Ξάνθης να έρθει στην Κομοτηνή, να δει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει. Ο ΓΣ Ελευθερούπολη είναι το φαβορί αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο για να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Ο Λέυκιππος διαθέτει μια πολύ καλή δομή, στα προσφέρει όλα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ όλων και οι ανάλογες υποδομές για να ασχολείσαι με το μπάσκετ χωρίς προβλήματα. Σίγουρα σε ένα τελικό υπάρχει και άγχος αλλά υπάρχει και θέληση, γόητρο και π΄σιτη για τη νίκη, όποια ομάδα και να έχεις αντίπαλο, θέλεις να κάνεις τα πάντα για την κερδίσεις”!

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, κ. Γκουρνέλης.

Σχετικά άρθρα

social media