Κ-20: Εξαιρετικά… αντανακλαστικά! (pics)

Για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η Κ-20 της Ξάνθης υποδέχθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη του Ηρακλή και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Αμαραντίδης στο 41′ ενώ ο Σαμπανίδης ισοφάρισε στο 68′. Μετά από αυτή την ισοπαλία, η ξανθιώτικη ομάδα έχει 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με αρκετές καθυστερήσεις καθώς δύο ποδοσφαιριστές (Χατζηχασάνογλου – Χατζηδήμπας) τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η αντίδραση διαιτητή, συμπαικτών και κυρίως των γιατρών που ήταν στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων (γιατρός αγώνα, φυσικοθεραπευτές ομάδων)  ήταν άμεση, το παιχνίδι είχε 10λεπτη διακοπή περίπου και μετά τις πρώτες βοήθειες, το ασθενοφόρο που ήρθε άμεσα, παρέλαβε τον επιθετικό της Ξάνθης και τον στόπερ του Ηρακλή, καθώς νωρίτερα σε μία εναέρια διεκδίκηση, αμφότεροι χτύπησαν στο πρόσωπο. Ο παίκτης της Ξάνθης έγινε αλλαγή άμεσα, έχοντας σχιστεί στο πάνω μέρος του φρυδιού και σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέστη και μικρή διάσειση, ενώ ο Χατζηδήμπας συνέχισε για λίγα λεπτά ακόμη, το μέτωπό του στο ύψος του ματιού πρήστηκε από το χτύπημα και αποχώρησε υποβασταζόμενος την στιγμή της αλλαγής του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης (Εμίν Κεχαγιά – Δρακίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.
ΞΑΝΘΗ: Σαββίδης, Χασάνογλου Φ., Παπάζογλου, Ψεμματάς, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος (66′ Τσέλα), Τσάπαρης, Σαμπανίδης, Καλογιάννης (90′ Χαντζής), Δουλγέρης, Χατζηχασάνογλου (66′ λ. τρ. Ιωσηφίδης).

Σχετικά άρθρα