Η Ξάνθη και η…Θράκη, τιμούν τον Χρήστο Πανόπουλο !

Μεγάλη μέρα η ερχόμενη Παρασκευή. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες ή οι αποτυχίες που κάνουν μια ομάδα μεγάλη, αλλά και τα πρόσωπα που την περιβάλλουν. Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι από τις προσωπικότητες που μπορούν να γράψουν βιβλίο και να πουλήσουν χιλιάδες αντίτυπα και μεταξύ σοβαρού και αστείου θα του το προτείναμε ανεπιφύλακτα ! Άφησε και…αφήνει το στίγμα του σε μια εποχή που Ανατολική Μακεδονία και Θράκη “φυτοζωούν” στο αθλητικό κομμάτι και κατ’επέκταση στο πολιτιστικό !

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ είναι ένα πρόσωπο για το οποίο θα συζητάμε για πολλά χρόνια ακόμα. Είτε μείνει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια, είτε όχι -γιατί όλα τα πράγματα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος στην ζωή-, αποτέλεσε ΤΙΜΗ για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας η ενασχόληση αυτού του ανθρώπου με τα κοινά της Ξάνθης αλλά ΚΑΙ της Θράκης.

Στις 19:30 την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Ελισσώ ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, θα τιμήσει τον Χρήστο Πανόπουλο για την πολυετή προσφορά του, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Πλήθος κόσμου αναμένεται στην γιορτή της Θράκης και αναμένουμε ενδιαφέροντα πράγματα να συμβούν…

Σχετικά άρθρα

social media