Η “μάχη” των προπονητών!

Συνεχίζοντας το μεγάλο μας αφιέρωμα σε ότι αφορά τον 39ο τελικό κυπέλλου, η ΞΑΝΘΗ Sport συμβάλλει κι αυτή “διαφημίζοντας” το κορυφαίο παιχνίδι, φωτίζοντας κάθε οπτική του. O κύριος όγκος των κειμένων δημοσιεύτηκε στην προηγούμενη έκδοση της εφημερίδας μας και βεβαίως είναι στοιχεία που έχετε διαβάσει πρώτοι εκεί, και τα οποία αναδημοσιεύουμε σήμερα, σεβόμενοι τους αναγνώστες μας που είναι καλά πληροφορημένοι μέρες πριν.

Αυτή την εβδομάδα βρεθήκαμε σε προπονήσεις των φιναλίστ, σας παρουσιάσαμε το πρόγραμμά τους μέχρι και πριν από τη σέντρα, τις βραβεύσεις που ετοιμάζουν, τους διαιτητές ακόμη και τις εκδηλώσεις του Δήμου Τοπείρου, που σαφέσταστα βρίσκεται στις ποδοσφαιρικές του… επάλξεις. Δεν σταματάμε όμως εδώ καθώς θα υπάρξουν κι άλλα posts τα οποία αφορούν την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου…

“Πέρα από την μάχη ανάμεσα στον Άρη Αβάτου και την Αναγέννηση Θαλασσιάς ενδιαφέρον παρουσιάζει και το κοουτσάρισμα από τον πάγκο δύο νεαρών και φιλόδοξων προπονητών που πέρασαν και περνούν με επιτυχία τις πρώτες εξετάσεις και έχουν φτάσει να ηγούνται από τον πάγκο τις δύο κορυφαίες ομάδες του Νομού Ξάνθης.

Ο Γιάννης Αποστολίδης είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής. Με την Αναγέννηση Θαλασσιάς πέτυχε αυτό που κανείς συνάδελφός του δεν είχε πετύχει νωρίτερα. Από τον Γενάρη του 2015, όταν και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, οδήγησε πέρσι την Αναγέννηση στον τελικό και στην κατάκτηση του κυπέλλου, που ταυτόχρονα ήταν πρώτη και για τον ίδιο στη σύντομη προπονητική του σταδιοδρομία. Φέτος όμως βρίσκεται μπροστά σε τριπλή πρόκριση. Το ερχόμενο Σάββατο θα γνωρίζει αν θα έχει σηκώσει με την Αναγέννηση το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο κι αμέσως μετά μέσα από τους αγώνες μπαράζ θα επιδιώξει να στεφθεί πρωταθλητής τόσο στην Α1 κατ., όσο και στη Β! κατ. με τον Εθνικό Κιμμερίων. Αν το πετύχει θα γράψει ιστορία μια και θα γίνει ο πρώτος προπονητής που θα πετυχαίνει τρεις στόχους μέσα στην ίδια χρονιά με ομάδες του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, πέρσι ξεκίνησε τη σαιζόν ως ποδοσφαιριστής στον Άρη Αβάτου, αλλά μετά το “διαζύγιο” της ομάδας με τον Χρήστο Σαμαρά στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σαιζόν, κάθισε στην άκρη του πάγκου ξεκινώντας την προπονητική του σταδιοδρομία. Πάλεψε σκληρά την πρώτη χρονιά, αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα με την παρουσία και του Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος τελικά, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στερώντας από τον Άρη Αβάτου τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο. Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης φέτος έβγαλε για πρώτη φορά προετοιμασία με τον πρωτοπόρο της Α1 κατ., τον οδήγησε στον τελικό του κυπέλλου και φιλοδοξεί να φτάσει στο άμεσο ντάμπλ μια και Άρης Αβάτου δείχνει να έχει τις δυνατότητες να βγει νικητής και στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και μέσα από την μπαράζ για την άνοδο στη Γ! Εθνική κατηγορία.”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/3

Σχετικά άρθρα