H πιθανή ενδεκάδα της Ξάνθης !

Δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην πιθανή ενδεκάδα της Ξάνθης. Μοναδικές αλλαγές στην ουσία θα είναι αυτές των πλαγίων μπακ και παράλληλα η πιθανή τοποθέτηση του Λάζιτς στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα δεν θα έχουμε σίγουρα διαφοροποίηση στον σχηματισμό με το 4-2-3-1 να διατηρείται όπως είναι λογικό ΚΑΙ απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι Θρακιώτες θέλουν να επιβάλλουν την ανωτερότητα τους από το αρχικό διάστημα του αγώνα, δεν θέλουν να αγχωθούν και θα κοιτάξουν να…τρέξουν τους Βοιωτούς χωρίς φυσικά να αφήνουν μεγάλους κενούς χώρους πίσω εκεί όπου οι Γιουσούφ  (αριστερά ) και Τόνι Σίλβα (δεξιά) μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις.

Τερματοφύλακας ο Ζίφκοβιτς. Στα άκρα της άμυνας οι Σιλά αριστερά και Μπαξεβανίδης δεξιά, με στόπερ τους Καρασαλίδη και Λισγάρα. Φυσικά “παίζει” και η πιθανότητα χρησιμοποίησης του Φλίσκα αντί του Καρασαλίδη.

Στα χαφ οι Ντε Λούκας-Καμαρά, με τον Bασιλακάκη μπροστά τους (στον πάγκο θα μείνει λογικά και αύριο ο Πιτσέλι), με τους Λουσέρο και Λάζιτς στα εξτρέμ, έχοντας ως φορ τον Γιουνές.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Καρίμ Σολτάνι (που πάντα αποτελεί μια περίπτωση που ο Λουτσέσκου εκτιμά για το αρχικό σχήμα) , ενώ πιθανότητες έχει και ο Παναγιώτης Τριάδης.

Για τους Βοιωτούς υπάρχουν αρκετές απουσίες. Οι Νιασέ, Μεντί δεν αγωνίζονται, όπως και οι Μουλόπουλος, Τριποτσέρης. Η αποστολή της ομάδας :

Namasco, Μοσχονάς, Μάγκας, Ouon, Βούρος, Milhazes, Senka, Coulibaly, Μαχαίρας, Καψάσκης, Zezinho, Toni Silva, Laci, Καραχάλιος, Καλτσάς, Youssouf, Chumbinho, Βασιλείου και Γιακουμάκης.

Σχετικά άρθρα

social media