Eπεισόδια στο τέλος του αγώνα, πραγματικά… φοβερή η “φιλοξενία” του ΠΑΟΚ!

Κάποιους τους “πείραξε” το γεγονός πώς η Ξάνθη όποτε αγωνίζεται με τις “μεγάλες” ομάδες τους βγάζει το “λάδι” και φάνηκε ΚΑΙ σήμερα στην Τούμπα! Επεισόδια με τον πάγκο της ομάδας ΚΑΙ κατά την διάρκεια αλλά ΚΑΙ στο τέλος του αγώνα με επιθέσεις εναντίον τους , στην “φυσούνα” έπεσαν “ψιλές”, υπήρξαν αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα σε προπονητή και παίκτες… Αυτό για να καταλάβουμε τι… τραβάει η ομάδα της πόλης μας σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια. Και δεν το γράφουμε για να δυναμιτίσουμε καμία κατάσταση απλά για να γίνονται γνωστές και φιλοξενίες και… “φιλοξενίες”!
Και ιδιαίτερα με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη, σε ένα παιχνίδι τόσο κρίσιμο που και οι δύο ομάδες ήθελαν την πρόκριση. Λογικό είναι οι ξανθιώτες να εκφράζουν τα παράπονά τους για τις όποιες αποφάσεις του διαιτητή κάτι που συμβαίνει απ’ όλες τις ομάδες. Άλλο αυτό όμως κι άλλο το απίστευτα εχθρικό κλίμα της Τούμπας, που πήρε αυτή την… κλίση από την αρχή του αγώνα, όπου και φαινόταν πως η Ξάνθη θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Όπως τα έδωσε όλα και ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη όταν είχε κερδίσει με 1-2 στο πρώτο παιχνίδι, με την φιλοξενία των Ξανθιωτών όμως να είναι άριστη και χωρίς… τραμπουκισμούς! Πόσω μάλλον όταν αυτοί οι τραμπουκισμοί γίνονται και μάλιστα ακόμη και σε νεαρά μέλη της ομάδας όπως συνέβη με τον Κώστα στη Τούμπα.

Πραγματικά κρίμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ που μπορεί να πήρε την πρόκριση με το πλεονέκτημα του γκολ εκτός έδρας αλλά σίγουρα έχασε τις εντυπώσεις κι εντός αγωνιστικού χώρου αλλά κι εκτός γηπέδου, σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

 

Σχετικά άρθρα

social media