Ασπίδα: Η συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τη Σταυρούπολη!

Μετά τον αγώνα της Ασπίδας με τη Σταυρούπολη (41-53) ακολούθησε η συνέντευξη τύπου από τους προπονητές Νεδήμ Καρά Αχμέτ και Στέλιο Μπαξεβάνο και τις αθλήτριες Δήμητρα Καραλή και Κάτια Κωστανάκη.

Αναλυτικά:

Καρά Αχμέτ: “Είμαστε δύο ομάδες της Α2 με κοινούς στόχους και πιο συγκεκριμένα την παραμονή στην κατηγορία. Μαζί πέσαμε το 2015, μαζί ανεβήκαμε το 2016, ακολουθούμε κοινή πορεία, ελπίζω να παραμείνουμε μαζί και το 2017. Στγχαρητήρια στη Σταυρούπολη, καθώς και οι δύο ομαδες θέλαμε τη νίκη, αλλά την κατέκτησε η φιλοξενούμενη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να σωθούμε όσο το δυνατόν γργορότερα και να αποβάλουμε το άγχος. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο η Ασπίδα ήταν συγκενρωμένη, στο δεύτερο έκανε πολλά λάθη και ίσως έμεινε από δυνάμεις. Ξανά να πω ένα μπράβο στη Σταυρούπολη που παλεύει όλα τα απιχνίδια ως το τέλος, χωρίς να αφήνει υπόνοιες, εμείς πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Βόλο αλλά κυρίως για αυτό που θα ξαναέχουμε στην έδρα μας με τους Τιτάνες και νακλείσουμε ευχάριστα τη σεζόν!”

Μπαξεβάνος: “Αρχικά να ευχαριστήσω προσωπικά τον κόουτς, που δέχθηκε αμέσως να γίνει η αλλαγή της ώρας του αγώνα. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ελεύθερο, χωρίς σκοπιμότητες από καμία ομάδα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί από τον αγώνα με το Ρύσιο και μετά, παίζει εξαιρετικά. Είναι συγκετρωμένη στην επίθεση και προσηλωμένη στην άμυνα. Πιστεύω ότι η Ασπίδα δεν θα έχει πρόβλημα παραμονής. Εύχομαι στην ομάδα από την όμορφη Θράκη, όπυ μάλιστα έχω σπουδάσει κιόλας, να πετύχει την παραμονή της στην Α2!”

Καραλή: “Συγχαρητήρια στη Σταυρούπολη για τη νίκη. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, μας βγήκαν πράγματα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Στο δεύτερο μέρος πάιξαμε χωρίς συγκέντρωση, θέλαμε πολύ τη νίκη, δεν την πετύχαμε αλλά αυτό δεν πρέπει να αμς επηρεάσει αρνητικά. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε την παραμονή”.

Κωστανάκη: “Συγχαρητήρια στην Ασπίδα αρχικά, είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Να πω κι ένα ευχαριστώ για τη φοβερή φιλοξενία των ανθρώπων της ξανθιώτικης ομάδας. Συγχαρητήρια φυσικά ακι στην ομάδα μου για τη νίκη, ξέραμε ότι ήρθαμ ενα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήρθαμε όμως με στόχο τη νίκη, βελτιώσαμε την όχι καλή άμυνά μας στο πρώτο μέρος, συγκεντρωθήκαμε στο πλάνο μας και εν τέλει πήραμε μία σημαντική νίκη”!

*Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες!

Σχετικά άρθρα