Στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων Ποδοσφαίρου Γυναικών ο Απόστολος Κουτρουλός!

Την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Ποδοσφαίρου Γυναικών, αναλαμβάνει από σήμερα 15 Μαρτίου, ο Ξανθιώτης προπονητής ποδοσφαίρου και πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, Απόστολος Κουτρουλός.

Με μία πολύ σημαντική εμπειρία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου ως προπονητής επί 4ετία της Βασίλισσας της Θράκης και νυν Υπεύθυνος Αγωνιστικής Λειτουργίας της ξανθιώτικης ομάδας, ο έμπειρος Ξανθιώτης τεχνικός αναλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό πόστο, που αποτελεί μεταξύ άλλων και μια τιμητική διάκριση για τον ξανθιώτικο αθλητισμό.

Το ντεμπούτο του νέου τεχνικού, που είναι υπεύθυνος και για τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης και σημειωτέον έχει κατακτήσει ως προπονητής και τρία πρωταθλήματα Ελλάδας, με την Ομάδα Νέων του Α.Ο. Ξάνθη, την Ποδοσφαιρική Ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και την Regions Team Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου, που η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γυναικών θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Βασίλισσα της Θράκης στις 11:00 π.μ. στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ, σε μια αναμέτρηση που συνδιοργανώνουν η ΕΠΣ Ξάνθης και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και είναι αφιερωμένη σε έναν σπουδαίο κοινωνικό σκοπό, που είναι η ενημέρωση ενάντια στον σχολικό, τον αθλητικό καιο τον κοινωνικό εκφοβισμό!

Σχετικά άρθρα

social media