Στέλλα Σουλιώτη: “Κάναμε τρομερή προσπάθεια, μας αξίζει η παραμονή”!

Το κυριακάτικο παιχνίδι της Ασπίδας με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας είναι από αυτά που… παραδοσιακά αποκαλούνται “τελικοί”. Μια ματιά στη βαθμολογία του Βόρειου Ομίλου της Α2 Μπάσκετ Γυναικών το αποδεικνύει. Στην 9η θέση η Ασπίδα με 25 βαθμούς, στην 10η οι Τιτάνες με 24, στην 11η ο ΑΟ Σερρών με 23 και στην 12η τα Γιάννινα με 22!

Η μάχη της παραμονής φουντώνει και η νίκη την Κυριακή (14:00) κρίνεται όχι απλά απαραίτητη, αλλά επιτακτική!

Η ΞΑΝΘΗ sport φιλοξενεί σήμερα ένα από τα πλέον βασικά μέλη του ξανθιώτικου ρόστερ, την Στέλλα Σουλιώτη. Η 26χρονη Ξανθιώτισσα forward είναι η 2η σκόρερ της Ασπίδας με 164 πόντους και διακρίνεται τόσο για τις επιθετικές όσο και για τις αμυντικές της ικανότητες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τελειώνει σχεδόν κάθε παιχνίδι με διψήφιο αριθμο πόντων και ριμπάουντς!

Ιδού τις μας είπε ενόψει του σπουδαίου αγώνα της Κυριακής:

“Ο κυριακάτικος αγώνας με τους Τιτάνες Δράμας είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Νομίζω ότι ο κόσμος φέτος μας στήριξε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η βοήθεια που μας προσφέρει είναι ανεκτίμητη και γι’ αυτό ζητάμε και σε αυτήν την αγωνιστική, την θερμή συμπαράστασή του. 

Είναι ξανατονίζω ένας αγώνας που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή και θέλουμε τη νίκη όλες μαζί και η καθεμία ξεχωριστά, γιατί έχουμε κάνει μία τρομερή προσπάθεια φέτος μαζί με τον coach Νεδήμ Καρά Αχμέτ. H νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι μία τρομερή ανάσα για τη συνέχεια, με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον κι εμείς να θέλουμε και του χρόνου να δώσουμε το παρόν στην Α2 Εθνική”.

Σχετικά άρθρα

social media