Ποια είναι η ΜΕΓΑΛΗ ομάδα είπαμε Mister Mίχελ;

Τίποτα δεν μας προκάλεσε εντύπωση. Λογική η νίκη της Ξάνθης στην Τούμπα (τα τελευταία τέσσερα χρόνια δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, ίδια παράδοση έχει και στην Λειβαδιά). Είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα ο ΑΟΞ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Και την αντιμετωπίζουν έτσι ακριβώς όλες αυτές οι “λεγόμενες μεγάλες” ομάδες του τέως ΠΟΚ και της Θεσσαλονίκης. Με ΦΟΒΟ. Γιατί όταν ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο ΚΥΡΙΟΣ Μίχελ, κατεβαίνει στον πάγκο της ομάδας από την κερκίδα με “φίλους” του για να τα βάλει με τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν εκεί…ε, διάολε, αυτό ακριβώς δείχνεις. Ο,τι ΦΟΒΑΣΑΙ. Ποιος; Ο Μίχελ! Που ΚΑΙ αυτόν αλλά και όποιον άλλον ΚΥΡΙΟ από οποιαδήποτε ΠΑΕ, η ομάδα της Ξάνθης αλλά και ο κόσμος της τους…φιλοξενεί με εγκάρδιο τρόπο ! Σε εκείνη την κερκίδα πίσω από τον πάγκο του εκάστοτε αντιπάλου…και εγώ να περάσω από εκεί θα χειροκροτηθώ ! Τέτοια χαλαρή αντιμετώπιση υπάρχει του κάθε αντίπαλου προπονητή, του κάθε αντίπαλου ποδοσφαιριστή !

Στην αρχή ήταν ένας άγνωστος που πήγε στον πάγκο της ομάδας. Μετά ο Μίχελ ! Ο πρώην διαιτητής επιπέδου UEFA…ΚΥΡΙΟΣ Μίχελ ! Στην συνέχεια τα σκηνικά στα αποδυτήρια και παράλληλα τα χτυπήματα σε ΝΕΑΡΟ παιδί της ομάδας, τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κώστα ! Αυτός είναι ο “ΜΕΓΑΛΟΣ” ΠΑΟΚ που βαυκαλίζονται; Με μια Ξάνθη που όπως είναι γνωστό σε ΟΛΗ την ποδοσφαιρική Ελλάδα ΟΥΔΕΠΟΤΕ πηγαίνει με ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ  σε αντίπαλες έδρες ! Ουδέποτε πηγαίνει με κάτι “Ψηλά” παλικάρια μαζί της…να φέρονται με αυτόν τον τρόπο που σήμερα της φέρθηκαν ! Και αυτή η συμπεριφορά από ποιον; Τον Μίχελ ; Στρατός…παλικαριών εμφανίστηκε σήμερα στην Τούμπα ! Και “καλώς” έπραξαν βέβαια ! Την Ξάνθη αντιμετώπιζαν! Μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα ! Χωρίς εισαγωγικά !

Και το χειρότερο; Ξανά στα ίδια . Καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ να κάνει ΜΙΑ ΩΡΑ να εκτελέσει τα στημένα που κέρδιζε, όπως έκαναν και πέρσι στα Πηγάδια στο 1-1. Και για να λέμε τα “σύκα-σύκα” ο Ίβιτς ήταν ΚΥΡΙΟΣ σήμερα με την συμπεριφορά του και πήγε να προστατέψει πρόσωπα και καταστάσεις ! Ο ΠΑΟΚ κύριοι…είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Χωρίς εισαγωγικά ! Κάποιοι αιωνίως…την μικραίνουν ! Τέτοιες συμπεριφορές την ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ πραγματικά…Ειδικά από ΚΥΡΙΟΥΣ σαν τον Μίχελς ! Την στιγμή που Σαββίδης και Ίβιτς τα βάλανε με την ίδια τους την ομάδα !

“Βράζουν” στην ομάδα και με το δίκιο τους ! Και άλλη ομάδα να υποστηρίζεις Ξανθιώτη, τέτοιες καταστάσεις…πρέπει να σε ΕΝΩΝΟΥΝ ! Γιατί εδώ μιλάμε για τοπική ομάδα ! Δική μας ομάδα ! Με δικά μας παιδιά μέσα…

ΧΑΡΗΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ 

Σχετικά άρθρα

social media