Ο Δήμος Τοπείρου γιορτάζει! (pics)

Πέρυσι έγινε ο πρώτος δήμαρχος που «έδωσε» το κύπελλο σε ομάδα του Δήμου Τοπείρου. Η Αναγέννηση Θαλασσιάς θριάμβευσε επί του Π. Μελά Κουτσού, πήρε για πρώτη φορά το κύπελλο και ο Θωμάς Μίχογλου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού μια ομάδα της περιοχής του έφτασε στη μεγάλη διάκριση. Είχε βέβαια την αγωνία αν θα μπορούσε να φανεί συνεπής στον τελικό και πάρει το τρόπαιο, ενώ φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Από τη μία ομάδα του Δήμου Τοπείρου, περάσαμε στις δύο και το βέβαιο είναι ότι ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου συνεχίζει να αισθάνεται χαρούμενος για τις επιτυχίες ομάδας ή ομάδων του Δήμου του. Για τον λόγο αυτό άλλωστε πάρθηκε η πρωτοβουλία, σήμερα Πέμπτη στις 20:00 σε ταβέρνα της περιοχής, ο Δήμος Τοπείρου να παραθέσει γεύμα στην ΕΠΣ και τους δύο φιναλίστ του θεσμού Αναγέννηση Θαλασσιάς και Άρη Αβάτου.

Το βράδυ κύλησε όμορφα με τις Διοικήσεις τους προπονητές και τους παίκτες των δύο ομάδων και την ΕΠΣ την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της Γιώργος Πανίδης και η Διοίκησή του να έχουν την ευκαιρία για ένα δείπνο με… χρώμα τελικού κυπέλλου. Την εκδήλωση προλόγισε ο υπάλληλος του Δήμου Γιώργος Κασναφέρης ενώ τον χαιρετισμό τους απηύθυνε ο Μπάμπης Σπυριδόπουλος καθώς και ο Γιώργος Πανίδης.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου μετά την μακροσκελή ομιλία του εξέφρασε την χαρά του για τις επιδόσεις των δύο ομάδων και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο ευχόμενος καλή επιτυχία και να κερδίσει ο καλύτερος. Στη συνέχεια βράβευσε στο πρόσωπο των Προέδρων Σαρηπαπάζογλου Θεανώ (Αναγέννηση Θαλασσιάς) και Ηλία Κοτόπουλο (Άρη Αβάτου), τις ομάδες, τους για την φετινή τους επιτυχία να φτάσουν στο τέλος του δρόμου και στον 39ο τελικό κυπέλλου. Παράλληλα δώρισε βιβλία αθλητικού περιεχομένου που αφορούσαν το Μουντιάλ του 2010 σε κάθε ποδοσφαιριστή ενώ ο Άρης Αβάτου του έκανε δώρο ένα λάβαρο της ομάδας. Ο Δήμος Τοπείρου – ΠΠΑΠ αλλά και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν έχουν φροντίσει για αρκετές εκπλήξεις και διευκολύνσεις των ομάδων, έτσι ώστε το Σάββατο αυτό να είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ποδοσφαιρική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Μία από τις εκπλήξεις ήταν και το τρίπτυχο που ετοίμασε ο Δήμος και μπορείτε να το δείτε σε ψηφιακή μορφή πατώντας εδώ.

Σχετικά άρθρα