Ο ΑΟΞ,η Θαλασσιά και ο…ευχάριστος “τοπικισμός” μας !

Θετική εντύπωση προκάλεσε στον φίλαθλο κόσμο της πόλης που βρέθηκε στο XANTHI FC ARENA το μπλουζάκι της Αναγέννησης Θαλασσιάς το οποίο έγραφε “Στηρίζουμε…ΑΟΞΑΡΑ” !

Στα πλαίσια του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης το περασμένο Σάββατο όπως είναι γνωστό αναμετρήθηκαν ο Άρης Αβάτου και η Αναγέννηση Θαλασσιάς, οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της φετινής Α! Κατηγορίας. Όταν, λοιπόν, σύλλογοι τέτοιου βεληνεκούς στηρίζουν κατά αυτόν τον τρόπο -έστω και με ένα μπλουζάκι- την μεγάλη ομάδα της περιφέρειας μας…τότε τα μηνύματα που στέλνονται είναι πολλαπλής φύσεως ! Και μπράβο στα παιδιά της Θαλασσιάς . Αν αντιληφθούμε, ΑΠΑΝΤΕΣ, πώς είναι προς…συμφέρον του Νομού μας να υπάρχει μια ομάδα σαν την Ξάνθη στην μεγάλη κατηγορία, τότε θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο στην συνείδηση μας. Γιατί τα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ο βασικός “αιμοδότης” των επαγγελματικών συλλόγων.

Η τοπική μας ΕΠΣ, ο Ορφέας Ξάνθης (και η στενή συνεργασία του με την Ξάνθη με τον Μπάμπη Χατζημεστή μπροστάρη στους παλαιμάχους), ο Άρης Αβάτου (τους οποίους κάθε Κυριακή βλέπουμε στο γήπεδο της ομάδας και με συχνές αναφορές στην ομάδα της πόλης )  , η Αναγέννηση Θαλασσιάς και όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι του τοπικού πρωταθλήματος, μικροί…και μεγαλύτεροι, είναι μπροστάρηδες στην ανάδειξη του ΑΟΞ στην περιοχή μας. Κάτι το οποίο μας ευχαριστεί “διπλά”. Τοπικιστείτε…

*Το θέμα αναδείχθηκε και στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ SPORT της Δευτέρας.

Σχετικά άρθρα

social media