Οι 3 “απόλυτοι” μήνες του Λεύκιππου και το 10 στα 10!

Ο Λεύκιππος υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (16:00) στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο μεγάλο ντέρμου της αγωνιστικής, καθώς οι δύο ομάδες “συγκατοικούν” εδώ και καιρό στην κορυφή έχοντας από 31 βαθμούς έκαστη. Ο Λεύκιππος των Παναγιώτη Παπαδόπουλου – Νίκου Μουρβάκη με πολύ καλή ψυχολογία από τη νίκη-πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού προχθές Τετάρτη για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ, έχει “χτίσει” ένα σπουδαίο σερί νικών, το οποίο φυσικά θέλει να συνεχίσει και να διευρύνει αύριο Σάββατο!

Από τις 7 Δεκεμβρίου (3 μήνες) που γνώρισε την ήττα στην Ορεστιάδα από τη Φιλία, η ξανθιώτικη ομάδα έχει ένα σερί 10 νικών, 8 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Έχει κερδίσει κατά σειρά τους Εθνικό εντός, Ολυμπιάδα εκτός, Ηρακλή εντός, Έβρο εκτός, Αίαντα εντός, Σπάρτακο εκτός, Πάνθηρες εντός, Θύελλα εκτός. Επιπλέον έχει καταγράψει 2 νικηφόρους αγώνες για το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ απέναντι στην Κ-20 του Αστέρα Καβάλας και την προχθεσινή στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού!

Τον αυριανό αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Ρουκάς-Παπαθεολόγου. Ξεκινά στις 4:00 το απόγευμα και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Θρακιώτες φίλους του μπάσκετ!

Σχετικά άρθρα

social media