Μανδαλάκης: “Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”!

Η μάχη της παραμονής στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής κορυφώνεται και η Ασπίδα δείχνει να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να καταφέρει να… σώσει την παρτίδα.

Η ομάδα της Ξάνθης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, κάμπτοντας την αντίσταση του Φίλιππου Βέροιας και μόνο αν “αυτοκτονήσει” θα επιστρέψει στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Το Basketblog επικοινώνησε με τον χαρισματικό σκόρερ, Γιάννη Μανδαλάκη, ο οποίος ξεχώρισε ξανά σημειώνοντας 14 πόντους στο κρίσιμο παιχνίδι και μας έδωσε το σχόλιό του:

“Είχαμε προετοιμαστεί καλά για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μαχητικό αντίπαλο και πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε αποκτήσει το πλεονέκτημα για την υπόθεση παραμονή, χωρίς βέβαια να έχει κριθεί κάτι.

Απομένουν αρκετά δυνατά παιχνίδια και θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”, ανέφερε ο Πατρινός γκαρντ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα σημαντικά “όπλα” των νεοφώτιστων στη φετινή σεζόν.

Πηγή:www.basketblog.gr

Σχετικά άρθρα

social media