Κώστας Ιωαννίδης: “Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου”!

Ο Κώστας Ιωαννίδης μοίρασε συγχαρητήρια μετά τη λήξη του αγώνα στον Πολύγυρο, που βρήκε νικήτρια την Ασπίδα Ξάνθης με σκορ 82-73! Η Ασπίδα πέτυχε την 12η νίκη της σε 24 παιχνίδια, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, απέναντι σε μια ομάδα που… καιγόταν για τη νίκη!

Στην ΞΑΝΘΗ Sport που κυκλοφορεί σε πολύ λίγες ώρες θα διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ αλλά και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα… ρεκόρ της Ασπίδας! Ιδού τι ανέφερε ο κόουτς Ιωαννίδης λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Χαλκιδικής:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους σήμερα και πέτυχαν άλλη μια σπουδαία νίκη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα, με τραυματισμούς αθλητών μας, καταφέρνουμε να ξεπερνάμε τις εκάστοτε απουσίες και να είμαστε ανταγωνιστικοί και ουσιαστικοί, παίρνοντας σημαντικά αποτελέσματα. Σήμερα έπαιξαν όλοι οι αθλητές που είχαμε στη διάθεσή μας, αποδίδοντας σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και ανταποκρίθηκαν αποτελεσματικά στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Το κίνητρο αυξάνεται, συνεχίζουμε να κοιτάμε αυστηρά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα. Κέρδος μας παράλληλα, οι συμμετοχές των μικρών ηλικιακά αθλητών μας που δουλεύουν και δικαιώνονται. Ένα ευχαριστώ τέλος στον Γιώργο Παπαθανασίου που αν και είχε σοβαρές υποχρεώσεις, μας βοήθησε πολύ με την παρουσία του σήμερα.”

ΞΑΝΘΗ Sport, κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα με όλη την αγωνιστική δράση!

Σχετικά άρθρα

social media