Κατερίνα Λισγάρα: “Γκολ τιμής και ψυχολογίας”!

Η Κατερίνα Λισγάρα ήταν χθες η “χρυσή” σκόρερ της Βασίλισσας της Θράκης καθώς με δικό της γκολ η ξανθιώτικη ομάδα κέρδισε 1-0 τη Ροδόπη 87 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών! Η Λισγάρα αγωνίζεται για πρώτη σεζόν στη Βασίλισσα της Θράκης, ήρθε στην ομάδα της Ξάνθης τον Οκτώβριο του 2016 από τη Ροδόπη 87  και ως δεινή σκόρερ, μετράει ήδη 5 γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτη σκόρερ με την Μετοικίδου να ακολουθεί με 4), ενώ άνοιξε λογαριασμό και στο Κύπελλο πετυχαίνοντας το 1ο της στο θεσμό και το 6ο της συνολικά στη σεζόν!

Στο πρωτάθλημα έχει παίξει 1.020 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας που χθες ξεκίνησε, συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Η Κατερίνα Λισγάρα, η οποία παράλληλα σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και το “κλίμα” στην ομάδα των Αλεξούδη-Κουτρουλού:

“Το χθεσινό γκολ ήταν ακόμα μια οικογενειακή στιγμή που μοιράστηκα με την ομάδα μου. Νιώθω τιμή που κατάφερα και έδωσα στην Βασίλισσα της Θράκης την πρόκριση και ταυτόχρονα ανεβάσαμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας για τη δύσκολη συνέχεια. Ως προς το παιχνίδι νομίζω δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά όσο έπρεπε για να νικήσουμε. Υπάρχει όμως και το backstage της επιτυχίας…

Απουσιάζω είναι αλήθεια αρκετές φορές απο τις προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και σε υπόλοιπες υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτα δεν ένιωσα ούτε στιγμή… ξένο σώμα στην ομάδα. Όλοι μου έδειξαν και μου δείχνουν στήριξη και εμπιστοσύνη. Και χάρη στη βοήθεια των συμπαικτριών μου σκοράρω, δεν καταφέρνω κάτι από μόνη μου!

Έεχουμε απίστευτο κλίμα και αλληλοϋποστήριξη και είμαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Υπήρξαν παιχνίδια που κρινόταν στις τελικές μου φάσεις και εγώ αστοχούσα αρκετές φορές, αλλά η ομαδα και ο προπονητης ήταν πάντα εκεί και με στήριζαν κάνοντάς με να σκεφτομαι πιο καθαρά και να καταλαβω πως η αποτυχία αποτελεί… προπόνηση για την επιτυχία.

Τέλος δεν τα παρατάμε ποτέ σαν ομαδα, έχουμε δείξει πως αξίζουμε να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε και ακόμα παραπάνω. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και πρέπει να παλεύεις ξανά και ξανά και ξανά, για να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρά σου…”

Σχετικά άρθρα

social media