Ιωάννα Χασιώτη: “Νίκη και πρόκριση την Κυριακή”!

Η Ιωάννα Χασιώτη, η επιτελική μέσος της Βασίλισσας της Θράκης, η οποία επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά τις σπουδές της, προσφέρει με επιτυχία από το καλοκαίρι του 2016 ξανά τις υπηρεσίες της στην ξανθιώτικη ομάδα. Μάλιστα τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ, καθώς η 21χρονη Ξανθιώτισσα θα αγωνίζεται και στην Εθνική Ενόπλων Ποδοσφαίρου Γυναικών, καθώς έχει κληθεί και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Ιωάννα Χασιώτη μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport για το αυριανό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας (ΔΑΚ Ξάνθης και ώρα 11:30 π.μ.) με τη Ροδόπη 87!

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μου αν και προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αλλά άδικα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, έχει σίγουρα βρει την αγωνιστική της ταυτότητα μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε την Κυριακή θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να επιστρέψουμε στις νίκες, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι αύριο Κυριακή και με τη συνδρομή του κόσμου μας να κάνουμε το 1ο θετικό βήμα στο συγκεκριμένο θεσμό και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν ανελλιπώς με την πολύτιμη παρουσία τους”!

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα

social media