Η προετοιμασία και το πρόγραμμα της Αναγέννησης πριν τον τελικό! (pics)

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο μεγαλύτερο μέρος του Νομού μας, η Αναγέννηση συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει του 39ου Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα της Θαλασσιάς που θέλει το ερχόμενο Σάββατο να υπερασπιστεί τον τίτλο της απέναντι στον Άρη Αβάτου, είχε απογευματινή προπόνηση κατά την οποία ο προπονητής Γιάννης Αποστολίδης έριξε το βάρος στην τακτική. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι ο τιμωρημένος και παράλληλα τραυματίας Δημήτρης Μπάτζιος (τράβηγμα στο δικέφαλο), καθώς επίσης και ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Αναγέννησης, Γιάννης Καζάκης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο παιχνίδι έχοντας πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Μετά την σημερινή προπόνηση κι αυτή της περασμένης Δευτέρας, αύριο το απόγευμα στη Θαλασσιά οι παίκτες της Αναγέννησης θα γυμναστούν για τελευταία φορά πριν τον τελικό.

Στην τελική ευθεία του κορυφαίου αγώνα της χρονιάς λοιπόν, βρίσκονται οι δύο φιναλίστ ενώ και η Αναγέννηση έχει διευθετήσει έγκαιρα όλο το πρόγραμμά της. Νωρίς το Σάββατο το μεσημέρι, η Θαλασσιά θα γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και στη συνέχεια θα ζήσει τις τελευταίες στιγμές πριν το τελικό απολαμβάνοντας καφεδάκι… Ακολούθως με λεωφορείο το οποίο είναι προσφορά του Δήμου Τοπείρου, όπως και για την ομάδα του Άρη, η αποστολή θα μεταβεί στο Xanthi FC Arena περίπου δύο ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αναγέννηση Θαλασσιάς θα τιμήσει τους Χαράλαμπο Στεφανίδη και Γιώργο Δήμου ενώ διαιτητής του 39ου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης θα είναι ο Μόσχος Γκαϊτατζής με α’ βοηθό τον Κούλα Χουσεΐν και δεύτερο βοηθό τον Δημήτρη Κηλικιώτη ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Βασίλης Ουζουνίδης.

Τέλος, την Πέμπτη στις 20:00 σε ταβέρνα του Δήμου Τοπείρου, ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου θα δεξιωθεί τις ομάδες δύο μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι, σε μία κίνηση είναι τόσο σημαντική όσο και σπάνια…

Σχετικά άρθρα