Ζωή Βλάχου: “Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι,εμείς και ο κόσμος μας”!

Την ισχυρή ομάδα του Βόλου 2004 υποδέχεται το πρωινό της Κυριακής η Βασίλισσα της Θράκης, στο ΔΑΚ Ξάνθης και ώρα 11:30 π.μ.

Η ξανθιώτικη ομάδα με 3 στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια εντός έδρας, θέλει να εκμεταλλευτεί όσο τον δυνατόν καλύτερα αυτή την ευτυχή συγκυρία και να μαζέψει βαθμούς που θα την βοηθήσουν να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Σήμερα στην ΞΑΝΘΗ Sport μιλά με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι η Ζωή Βλάχου, μια εκ των δύο αθλητριών της ομάδας (η έτερη είναι η Δέσποινα Παπαδοπούλου) που δεν έχει χάσει όχι απλά αγώνα, αλλά ούτε λεπτό παρουσίας την φετινή σεζόν τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο. Μια “εργάτρια” στο χώρο του κέντρου τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

Ιδού τι μας είπε η νεαρή μέσος:

“Ο Βόλος 04 είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει τη 2η θέση του ομίλου μας και την άνοδο στην Α’ Εθνική Κατηγορία που ήδη έχει υπάρξει, και αυτό φαίνεται στο αγωνιστικό της προφίλ έχοντας πολλές περισσότερες παραστάσεις από εμάς.
Εμείς από τη πλευρά μας μετά το σύντομο ταξίδι μας στο Κύπελλο Ελλάδας, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Βλέποντας κανείς την βαθμολογία, καταλαβαίνει τον αγώνα που έχουμε δώσει όλη τη σεζόν και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μέχρι το τέλος. Στις 4 τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από αυτό με τον Βόλο 2004.

Θέλουμε μια καλή παρουσία, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι εμείς και ο κόσμος μας και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από αυτόν τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής.
Τέλος, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει για ακόμη μια φορά με την παρουσία και την φωνή του, η οποία γίνεται αισθητή σε κάθε μας προσπάθεια και κάθε μας αγώνα, είτε στην έδρα μας είτε μακριά από αυτήν. Τους ευχαριστούμε όλους και τους περιμένουμε για άλλη μια φορά κοντά μας.”

ΞΑΝΘΗ Sport, κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα με όλη την αγωνιστική δράση!

Σχετικά άρθρα

social media