ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ !

Ματς… “εξάποντο” ! Κερδίζεις τον Πλατανιά ; Βγάζεις έναν αντίπαλο εκτός διεκδίκησης του ενός εισιτηρίου για τα PLAY-OFF. Oι Χανιώτες του Παράσχου πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα , βρίσκονται σε “τροχιά” πεντάδας , παραδοσιακά αποτελούν έναν ΔΥΣΚΟΛΟ αντίπαλο για την Ξάνθη. Είτε έτσι είτε αλλιώς μέχρι την περσινή σεζόν κατάφερναν να δημιουργήσουν “ζόρια” στους Θρακιώτες και ειδικά στα Περιβόλια θυμόμαστε παιχνίδια που η ομάδα έπαιζε απέναντι σε “14” ποδοσφαιριστές !

Το…παράδοξο με τον Πλατανιά είναι πώς ώς ρόστερ ΔΕΝ είναι καλύτερος από προηγούμενα χρόνια. Βγάζουν όμως μια δυναμική και διαθέτουν έναν καλό “κορμό” που τους κρατάει όρθιους και σε καλό επίπεδο ! ΜΟΝΟ η ΣΟΒΑΡΗ Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Πλατανιά. Αυτήν την ομάδα θέλουμε να δούμε και ελπίζουμε πώς δεν θα παρουσιαστεί διαφορετική από όσα αναμένουμε ! Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε ! Μένει η πίκρα του αποκλεισμού, αλλά μπορεί να μας βγάλoυν ΟΦΕΛΟΣ τα όσα συνέβησαν χτες στην Τούμπα ! Ατσαλωθείτε…!

Ρεαλιστικά ο στόχος των PLAY-OFF είναι ΕΦΙΚΤΟΣ. Ο Παναθηναικός επ’ουδενί δεν θεωρείται καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη. Με μια-δυο προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο (ένας δηλαδή, ο Μπέργκ) δεν μπορείς να θεωρηθείς σε καλύτερο επίπεδο από την Ξάνθη που βγάζει μια μεγαλύτερη αγωνιστική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο. Αντίστοιχα τα ανάλογα ισχύουν για την ΑΕΚ αν και έχει καλύτερο ρόστερ, είναι εξαιρετικά ΚΡΙΣΙΜΟ το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης την Κυριακή. Αν ο Ιστορικός περάσει “αλώβητος” ΚΑΙ από αυτό το ματς…ξεχάστε τον. Μπήκε πεντάδα ! Αν ηττηθεί; Μέχρι και να μπλέξει μπορεί ! Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν…οι Κόρμπο-Σιώπηδες στα χαφ! Εκεί είναι όλη η δουλειά !

Τι χρειάζεται η Ξάνθη; Να πάρει αυτό το αγωνιστικό ρίσκο που πήρε και στην Τούμπα. Η ομάδα αποδεικνύει πώς έχει ΒΑΘΟΣ ως ρόστερ. Με αναπληρωματικά χαφ στην ενδεκάδα, με ποδοσφαιριστές που δεν λογίζονται ως βασικοί, παρουσιάστηκε στην Τούμπα αφήνοντας έξω Ντε Λούκας και Καμαρα, ακόμα και τον Βασιλακάκη ! Αποδείχτηκε περίτρανα ο,τι υπάρχει το υλικό (και μάλιστα πιο επιθετικογενές) να δωθεί ΒΑΡΟΣ στην μεσοεπιθετική της ανάπτυξη. Γιατί πλέον οι αντίπαλοι θα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ την Ξάνθη. Ο Πλατανιάς την Κυριακή θα ΚΛΕΙΣΤΕΙ. Πρέπει να βρεθούν οι επιθετικές λύσεις να “σπάσει” ο γόρδιος δεσμός της καλής αμυντικής του λειτουργίας. Μεγάλη η απώλεια του Μπανανά που είναι ηγετική περίπτωση ! Μεγάλη και η απώλεια του Γιακουμάκη μπροστά στο επιθετικό transition ! Ξεκινάμε με καλές προδιαγραφές το ματς, όλα όμως θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο…

Σχετικά άρθρα

social media