Σταυρούλα Καραλίδου: “Kομβικό παιχνίδι, περιμένουμε την παρουσία των φίλων του μπάσκετ”!

 Η Ασπίδα μεθαύριο Κυριακή επιστρέφει στην έδρα της, μετά την έξοδο στην Κατερίνη και την κομβική νίκη επί του Πιερικού και στόχος της δεν είναι άλλος από την 6η νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και 4η εντος έδρας μετά τους Πιερικό, Α.Ο. Σερρών και Ολύμπια Λάρισας!

Η αρχηγός της ξανθιώτικης ομάδας Σταυρούλα Καραλίδου δίνει το… σύνθημα της νίκης και μας προϊδεάζει για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Μ. Εύμοιρο (14:00) απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου!

“Μετά την τελευταία εκτός έδρας νίκη στην Κατερίνη η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας στην Α2 Μπάσκετ Γυναικών. Απομένουν 7 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εκ των οποίων οι 4 είναι στην έδρα μας, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσο γίνεται περισσότερο για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο.

Ζητάμε τη στήριξη και τη βοήθεια του ξανθιώτικου κοινού, καθώς για την Ασπίδα πλέον κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα μοιάζει με “τελικό”. Ας γίνει μια νέα αρχή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου που στις 2:00 το μεσημέρι αντιμετωπίζουμε την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στο Μ. Εύμοιρο, με την οποία ισοβαθμούμε στη βαθμολογία με 20 βαθμούς! Είναι ένα κομβικό παιχνίδι και περιμένουμε την παρουσία των φίλων του μπάσκετ, ώστε να πάρουμε δύναμη και παλμό και να φτάσουμε σε μια νέα πολύτιμη νίκη”!

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα