Πρώτο βήμα για Εχίνο Σπορ!

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Εχίνος Σπορ για τον τελικό Κυπέλλου! Στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης αυτού του ζευγαριού (και χιονιού… επιτρέποντος), οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 επί της περσινής Κυπελλούχου Αναγέννησης Θαλασσιάς και απέκτησαν το πλεονέκτημα για τον τελικό. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Χότσκα Τουγκάι και Γιώργος Γεωργιάδης ενώ μείωσε ο Μπάτζιος για τους φιλοξενούμενους.

Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες εκτός από γκολ να έχουν και από ένα δοκάρι. Πρώτα άτυχος στάθηκε ο Τουργαΐδης για τη Θαλασσιά (35′) και πέντε λεπτά αργότερα ο Χότσκα Τουγκάι του Εχίνου. Στο 1′ ο Χότσκα Τουγκάι αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30′ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Εχίνου, ο Μαυροματίδης (έβγαλε τον ώμο του) και τη θέση του πήρε – εξ ανάγκης – ο Κώστας Κωνσταντινίδης, αφού η θέση του δεν είναι αυτή. Στο 62′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Γεωργιάδη, ο Εχίνος ζευγάρωσε το τέρματά του (σ.σ. άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα του Εχίνου) και στο 76′ μετά από κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, ο Δημήτρης Μπάτζιος μείωσε με κεφαλιά σε 2-1.

Να θυμίσουμε ότι στον άλλο ημιτελικό ο Άρης Αβάτου είχε επικρατήσει με 1-2 στο ΔΑΚ επί της Ασπίδας. Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί σε Θαλασσιά και Μάγγανα, έχουν οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.

Σχετικά άρθρα