Καμαράκης: “Ευχαριστίες για τη φιλοξενία και οι εντυπώσεις για το παιχνίδι που ο Ορφέας μπορούσε και τη νίκη”!

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Ορφέα στην Πτολεμαΐδα ο τεχνικός διευθυντής του Ορφέα Παναγιώτης Καμαράκης δήλωσε στην ΞΑΝΘΗ Sport:

“Κατ’αρχήν θα ήθελα εκ μέρους μου αλλά και όλης της αποστολής του Ορφέα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μακεδονικό για την άψογη φιλοξενία του! Αν και η ομάδα του Μακεδονικού δεν αγωνίστηκε στη φυσική της έδρα, έκανε τα πάντα ώστε να μας προσφέρει μια εξαιρετική φιλοξενία. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και απέδειξε για πολλοστή φορά ότι σε κάθε αγώνα κατεβαίνει με κύριο στόχο τη νίκη. Δημιουργήσαμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη βέβαια. 

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς στο ποδόσφαιρο μια φάση αρκεί για να κρίνει το παιχνίδι είτε υπέρ σου είτε εις βάρος σου. Πολύ θετικό για εμάς η χρησιμοποίηση πάλι 2 πολύ νεαρών παικτών, θα δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρά ταλαντούχα παιδιά και στη συνέχεια, καθώς μπορεί το πρωτάθλημα “τρέχει” αλλά εμείς κοιτάζουμε παράλληλα και την επόμενη χρονιά και πώς μπορούμε να επανδρώσουμε την ομάδα μας με νεαρούς ποδοσφαιριστές που αξίζουν τις ανάλογες ευκαιρίες.

Στόχος μας παραμένει πάντα να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα και όσο ψηλότερα γίνεται και θα διεκδικούμε τον παραπάνω στόχο ως το τελευταίο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα!”

Σχετικά άρθρα