Η λαμπερή βραδιά του ΣΕΠΚ και η βράβευση Καρά Αχμέτ-Ιωαννίδη!

Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η γιορτή του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), η κοπή της πίτας και πολλές βραβεύσεις!

Όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα “Μαρία Κάλλας” του ξενοδοχείου “Domotel Les Lazaristes”.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι προπονητές που σημείωσαν επιτυχίες μέσα στο 2016. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και άνθρωποι με μεγάλη προσφορά στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, όπως είναι Κώστας Κουρκούμπας, Νίκος Δουβής, Κώστας Γεωργιάδης και Γιώργος Λυσσαρίδης.

Παρών ήταν ο προπονητής της Ασπίδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ ως πρωταθλητής ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πλέον μέλος ξανά της Α2 Γυναικών μετά την άνοδο που κατέκτησε η ξανθιώτικη ομάδα τον Ιούνιο του 2016, που αναχώρησε για Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και παρέλαβε το βραβείο του από τον κ. Παπαγεωργίου, ενώ βραβεύτηκε φυσικά και ο Κώστας Ιωαννίδης, προπονητής της Ασπίδας για την άνοδο της ομάδας του στη Β’ Εθνική Ανδρών. Ο κόουτς Ιωαννίδης ήταν δικαιολογημένα απών, λόγω του αγώνα της Ασπίδας στη Λάρισα με το βραβείο του να παραλαμβάνει ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ από τον κ. Λόρτο!

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Νεδήμ Καρά Αχμέτ ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές και τα μέλη του Συνδέσμου, τόνισε πως η συγκεκριμένη βράβευση αφορά όλη την ομάδα της Ασπίδας που κόντρα στις δυσκολίες του επαρχιακού μπάσκετ και τα σημεία των καιρών μόχθησε για μια πετυχημένη σεζόν και μια ακόμη άνοδο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μετά από 15 χρόνια ως μέλος του Συνδέσμου και την 4η βράβευσή του, ελπίζει και εύχεται ο θεός να του δίνει δύναμη να κάνει αυτό που αγαπά, την προπονητική και μάλιστα με έμφαση στις μικρές ηλικίες και τις υποδομές του ξανθιώτικου συλλόγου!

Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση, με υψηλούς προσκεκλημένους που θύμισαν μεγάλες στιγμές του ελληνικού μπάσκετ!

Σχετικά άρθρα