Η κοπή πίτας των Xanthifans (pics)

Πολύ όμορφο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης στην κοπή πίτας των Xanthifans που έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Χατζησταύρου. Αρκετά μέλη αλλά και ξεχωριστές παρουσίες της ξανθιώτικης ιστορίας έδωσαν το “παρών” τους στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ιδιαίτερες στιγμές της ιστορίας της ξανθιώτικης ομάδας. Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η ΠΑΕ Ξάνθη με τον Πρόεδρό της Άρη Πιαλόγλου, τον τεχνικό διευθυντή της Γιάννη Παπαδημητρίου, τον team manager Γιώργο Κασναφέρη, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Αλέκο Μαλαδένη και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Χρήστο Λισγάρα και Κασά Καμαρά, η ΕΠΣ Ξάνθης με τον Πρόεδρό της Γιώργο Πανίδη, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο τυχερός της μεγάλης πίτας, οι Παλαίμαχοι της ξανθιώτικης ομάδας αλλά και μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου “Βασίλισσες της Θράκης”.

Λίγο μετά τις 19:30, ο Πρόεδρος των Xanthifans Αριστοκλής Καραμανίδης προλόγισε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους παριστάμενους ενώ στη συνέχεια έκανε μια σύντομη αναφορά στον Σύνδεσμο και τους στόχους που έχει χωρίς να παραλείψει να εκφράσει την αισιοδοξία του για την φετινή αγωνιστική περίοδο και τις επιδόσεις τόσο της Ξάνθης, όσο κι αυτές των κοριτσιών της Βασίλισσας της Θράκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δύσκολες σημερινές εποχές που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως πρέπει όλοι μαζί να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση έτσι ώστε να υπάρξει περισσότερο κοινό στην μεγάλη κοινωνική εκδήλωση της πόλης μας, που δεν είναι άλλη από τα εντός έδρας παιχνίδια της Ξάνθης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, ο οποίος υπογράμμισε την σημασία της ύπαρξης του Συνδέσμου Φιλάθλων, ιδιαίτερα μετά τα όσα είχε περάσει το τελευταίο διάστημα καθώς τα γραφεία του ήταν κλειστά για 1,5 χρόνο. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Πανίδης χαρακτήρισε την προσπάθεια στήριξης των ομάδων της Ξάνθης από τους Xanthifans αξιέπαινη, ενώ στο περιθώριο της ομιλίας του αναφέρθηκε και στη σημαντική πρωτοβουλία της ΕΠΣ με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων με τις Βασίλισσες της Θράκης που θα γίνει για έναν ιδιαίτερο σκοπό. Τέλος τον λόγο πήρε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάκης Ψωμάς ο οποίος χειροκροτήθηκε για τον μεστό και ουσιαστικό του λόγο που αφορούσε την τότε εποχή και το σήμερα.

Τυχερός στα πιτάκια που μοιράστηκαν τυχερός ήταν ο Συμεών Ευαγγελίδης ο οποίος κέρδισε μια μπλούζα της Ξάνθης με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, την οποία παρέλαβε από τα χέρια του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ευχάριστη έκπληξη η δωρεά 3 εμφανίσεων της ξανθιώτικης ομάδας από την ΠΑΕ που κατόπιν κλήρωσης βρήκαν τους νέους κατόχους τους, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Το φινάλε της βραδιάς ήταν εξαιρετικό με την αναμνηστική φωτογραφία στην πρωτοποριακή… εκτός έδρας κερκίδα των Xanthifans με τους παίκτες και φιλάθλους κάθε ηλικίας να σχηματίζουν ένα… πολύ όμορφο και ποδοσφαιρικά… Ξανθιώτικο παζλ!

Σχετικά άρθρα