Ευαγγελία Κατσαρού: “Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα”!

Η Ευαγγελία Κατσαρού, η 20χρονη Ξανθιώτισσα μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Εθνικές Νεανίδων και Κορασίδων, μιλά σήμερα στην ΞΑΝΘΗ Sport για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Μαγνησιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών (11:00 π.μ. Ενωσιακό Γήπεδο Ξάνθης). Η Κατσαρού (φωτο δεξιά μαζί με τη συμπαίκριά της Βασιλική Πόρναλη) κάνει μια αποτίμηση της σεζόν, μας μεταφέρει το “κλίμα” που επικρατεί στις τάξεις της ξανθιώτικης ομάδας και τονίζει πως οι Βασίλισσες ως μια… γροθιά έχουν στόχο να μας εκπλήσσουν ακόμη περισσότερο με την πορεία τους και με τη “γεωμετρική” τους πρόοδο!

Αναλυτικά:

“Την Κυριακή έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Μαγνησιακού!Αν και βαθμολογικά ο Μαγνησιακός είναι σε κατώτερη θέση από εμάς, παραμένει μια αξιόμαχη και αξιόλογη ομάδα που διεκδικεί επί ίσοις όρος όλα τα παιχνίδια της. Πέρσι και φέτος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχουμε μεταξύ μας δύο ισοπαλίες και μία ήττα, οπότε ελπίζουμε και στοχεύουμε στο τρίποντο την Κυριακή, το πρώτο στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Φυσικά περιμένουμε τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου όπως άλλωστε και στα προηγούμενα παιχνίδια κι εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό!

Η μέχρι τώρα πορεία της Βασίλισσας της Θράκης έχει δείξει ότι στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην Β’ Εθνική όπως πέρσι αλλά αντίθετα μια αξιόλογη και ανταγωνιστική πορεία καθώς και ένα πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, σε συνάρτηση με το να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο!

Θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο ζήλο, το ίδιο πάθος και την ίδια δυναμικότητα που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Πιστεύω στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό μας επιτελείο και στο φίλαθλο κοινό μας που βρίσκεται δίπλα μας! Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη των προσδοκιών μας!”

Σχετικά άρθρα