Γιάννης Παπαδημητρίου: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ανατροπών»!

Η Ξάνθη θα παραταχθεί στην Τούμπα για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι ναι μεν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά η ομάδα του θα κατέβει στο γήπεδο για να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν σημαντικό το παιχνίδι. Ήταν μια νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Όποιος κάνει λάθη θα το πληρώσει από εδώ και στο εξής. Αποδράσαμε από ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω ότι ήταν καλή η συγκομιδή που κάναμε. Χάσαμε όμως ενέργεια και φάνηκε αυτό στα παιχνίδια».

Για τη συνέχεια: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θεωρητικά το πρόγραμμα μας είναι βατό σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Πιστεύω ότι το τέλος του πρωταθλήματος εξαρτάται καθαρά από εμάς. Παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα κάνουμε. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας έδωσε ψυχολογία. Συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι ή κάποιος θεσμός. Ο ΠΑΟΚ ήταν από την αρχή του φαβορί. Θα παλέψουμε για τις πιθανότητες την Πέμπτη. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ανατροπών. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας εάν και δεν είναι πολλές».

Για το ποιοι θα παίξουν για την πεντάδα: «Θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος γιατί οι ομάδες της πεντάδας παίζουν μεταξύ τους, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα υπάρχουν ανατροπές στη βαθμολογία. Βάζω και τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ. Ακόμη και οι μεγάλες ομάδες δε δείχνουν ανίκητες. Όποιος είναι πιο δυνατός και κάνει λιγότερα λάθη θα κερδίσει».

Για το εάν ζηλεύει τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος κάνει καλή χρονιά. Δε ζηλεύω κανέναν αλλά αξίζει συγχαρητήρια γιατί κάνει καλή χρονιά. Έχει το αβαντάζ όμως ότι δεν συμμετέχει στο κύπελλο. Ασφαλώς θα ήθελα να είμαστε υψηλότερα και εάν μπορούσαμε να παίρναμε και το πρωτάθλημα».

www.metrosport.gr

Σχετικά άρθρα