Ασπίδα Παίδων: Η μοναδική αήττητη ως τώρα ξανθιώτικη ομάδα στη σεζόν 2016-17…

Η παιδική ομάδα της Ασπίδας των Χρήστου Βαχαρίδη – Αντώνη Κασαρτζίδη διατηρεί το αήττητό της τη σεζόν 2016-17 και είναι η μοναδική αήττητη ξανθιώτικη ομάδα στις ως τώρα διοργανώσεις όλων των αθλημάτων. Η Ασπίδα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 για τον Γ’ Όμιλο παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με συνολικό ως τώρα απολογισμό 13 νίκες και καμία ήττα και αύριο Σάββατο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις για την πρώτη φάση με αντίπαλο τον Α.Ο. Χρυσούπολη εκτός έδρας. Επιλέον η Ασπίδα έχει να χάσει στο γήπεδό της από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 που είχε γνωρίσει την ήττα από τους Ίκαρους Σερρών για την τελική φάση των παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ της σεζόν 2014-15.

Η περσινή αγωνιστική σεζόν στην οποία κατέκτησε την 5η θέση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στα Τρίκαλα, την βρήκε με συνολικό απολογισμό 23 νίκες – 4 ήττες σε μια σεζόν που διήρκησε συνολικά 9 μήνες και 7 ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Ασπίδα θα συνεχίσει με την β’ φάση, όπου θα αντιμετωπίσει ως πρώτη του Γ’ Ομίλου με πλεονέκτημα έδρας, τον Eθνικό Αλεξανδρούπολης κατά πάσα πιθανότητα.

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα