Ασπίδα: “Η φωνή μας ακούγεται από πολύ μακριά και δεν συγκινεί κανέναν”…

Η Ασπίδα χθες έβαλε όχι απλά “δύσκολα” αλλά “πολύ δύσκολα” στην πρωτοπόρο Καστοριά, η οποία ήρθε στην Ξάνθη με 11 συνεχείς νίκες. Το 67-67, τελικό αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας έφερε την ξανθιώτικη ομάδα να παλεύει για την υπέρβαση στην παράταση, όπου τελικά ηττήθηκε με 70-78. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα, μετά από δύο σερί νίκες, αλλά με ένα… κοινό γνώρισμα. Και στην Αγιά  Λάρισας και χθες στο Παλατάκι του Μ. Ευμοίρου η διαιτησία ήταν τέτοια που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ξανθιώτικης ομάδας, με σφυρίγματα που όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην επίσημη “σελίδα” της Ασπίδας δείχνουν έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια του ακριτικού συλλόγου. Σε δύο παιχνίδια που κρίθηκαν στις απόλυτες λεπτομέρειες!

Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

“Ο προπονητής της ομάδας μας, μετά την λήξη του παιχνιδιού, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας και τους τόνισε ότι αν συνεχίσουν να δίνουν το 100% δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Για ακόμα μία αγωνιστική, η αντιμετώπιση από τους διαιτητές και η έλλειψη σεβασμού στην προσπάθεια μας, ήταν καθοριστικός παράγοντας και μας στοίχισε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού αλλά πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει το τι συμβαίνει στην κατηγορία.
Δεν θα φωνάξουμε, δεν θα βγάλουμε ανακοινώσεις, δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν, δεν θα χαλάσουμε το “μυαλό” μας και την “ψυχή” μας γιατί ξέρουμε ότι η φωνή μας ακούγεται από πολύ μακριά και δεν συγκινεί κανέναν. Απλά να θυμούνται όλοι ότι η ακριτική Ξάνθη μπορεί να είναι μακριά, στην Θράκη για όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά δεν είναι πλέον και μακριά “νυχτωμένη”.
Τέλος το μεγαλύτερο κέρδος από την χθεσινή αναμέτρηση ήταν ξεκάθαρα ο κόσμος της ομάδας, που έδειξε ότι είναι δίπλα της και θα παλέψει μαζί της μέχρι τέλους.”

Σχετικά άρθρα