Τα συγχαρητήρια του Δ.Σ. της Ασπίδας και η δήλωση του Κώστα Ιωαννίδη!

Με ανακοίνωσή του που “ανέβηκε” στην “σελίδα” της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας, το Δ.Σ. της Ασπίδας συγχαίρει τους Κώστα Ιωαννίδη και Νεδήμ Καρά Αχμέτ για τη χθεσινοβραδινή τους βράβευση από τον ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδας καλαθοσφαίρισης Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ, θέλουμε να συγχαρούμε τους προπονητές της ομάδας μας Ιωαννίδη Κώστα και Καρά Αχμέτ Νεδήμ, οι οποίοι τιμήθηκαν στη γιορτή του Συνδέσμου Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τις επιτυχίες τους την περσινή χρονιά και για την προσφορά τους στο άθλημα.
Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε στις τάξεις μας προπονητές-δασκάλους, με ήθος και αγάπη για τον αθλητισμό, οι οποίοι με την πολύχρονη προσφορά τους κοσμούν το άθλημα και την Ξάνθη μας. Κώστα, Νεδήμ, σας ευχαριστούμε!!”

Ο Κ. Ιωαννίδης μέσω γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε:

“Η βράβευση αυτή αντικατοπτρίζει όλους τους παίκτες που συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια, ολους τους συναδέλφους-προπονητές του συλλόγου μας, που ενωμένοι μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες και όλα τα μέλη της διοίκησης που μοχθούν καθημερινά για να μπορεί η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να στέκεται στο υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς. Είναι τιμή μου που υπηρετώ την ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ και υποχρέωση μου να φέρω και άλλες επιτυχίες. Σας ευχαριστώ όλους!!!”

ΞΑΝΘΗ Sport: Κάθε Δευτέρα στα περίπτερα, με σεβασμό στον αναγνώστη και στον ξανθιώτικο αθλητισμό!

Σχετικά άρθρα