Σωρεία ευκαιριών και ισοπαλία για τις Βασίλισσες! (pics)

1οη εξ αναβολής αγωνιστική για τον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Γυναικών με την Βασίλισσα της Θράκης να υποδέχεται στις 11:00 το πρωί σήμερα Κυριακή τον Μαγνησιακό! Κυρίαρχη η ξανθιώτικη ομάδα δημιούργησε σωρεία ευκαιριών και στα δύο ημίχρονα, από τις οποίες μετουσίωσε σε γκολ αυτή της Λισγάρα στο 48′ κάνοντας το 1-1, μετά το γκολ της Πέτση στο 38′ που έφερε μπροστά τον Μαγνησιακό, ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, καθώς προήλθε από μία φάση όπου πραγματοποιήθηκε “σύγχυση” με το fair-play.

Οι Βασίλισσες έπεσαν και πάνω σε μια εξαιρετική τερματοφύλακα, την Ζαμπάκα που ήταν και η κορυφαία των φιλοξενούμενων και αντέδρασε σωτήρια σε ουκ ολίγες φάσεις.

Ευκαιρίες για τη Βασίλισα της Θράκης είχαν οι Μετοικίδου στο 4′, η Λισγάρα στο 15′, η Μετοικίδου στο 25′, η Πόρναλη στο 26′, η Κατσαρού στο 30′ και η Μετοικίδου στο 42′. Όσον αφορά το δεύτερο μέρος νέες ευκαιρίες με την Μετοικίδου στο 71′, τη Λισγάρα στο 74′, την Ιμάμ Εφέντη στο 85′ και την Μετοιίδου στο 92′.

Διαιτητής: Γιώργος Παπαγεωργίου από την ΕΠΣ Θράκης-Βοηθοί η Χριστίνα Σαχίνη και η Δήμητρα Τανακάκη επίσης από την ΕΠΣ Θράκης.

Βασίλισσες: Παρσόνογλου, Παπατζέλου, Κατσαρού, Ναλμπάντη, Παπαδοπούλου, Χασιώτη, Βλάχου, Μετοικίδου, Πόρναλη, Μπούντρι, Λισγάρα.

Έπαιξαν και οι Μαυρομάτη, Ιμάμ Εφέντη, Παρδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζαν οι Χατζηαντωνίου-Ευθυμιάδου, ενώ στη διάρκεια της προθέρμανσης υπέστη διάστρεμμα η Παπαϊωάννου και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Αλεξούδη-Κουτρουλού στις Σέρρες με την Πανσερραϊκή Α.Ε.

Σχετικά άρθρα