Σημαντικές αποφάσεις από την ΕΠΣ Ξάνθης

Συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης και μεταξύ άλλων πήρε τις παρακάτω αποφάσεις.

Να πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση στις 24 Φεβρουαρίου και να βραβευτούν ομάδες, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές. Επίσης θα βραβευτεί η Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης που κατέκτησε το κύπελλο και συμμετείχε στην διοργάνωση Regions Cup της UEFA.

Μετά από πρόταση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και την σύμφωνη γνώμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης θα διοργανωθεί φιλικό παιχνίδι στις 22 Μαρτίου ανάμεσα στην Εθνική Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με την Βασίλισσα της Θράκης. Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια των δραστηριοτήτων ενάντιο στον εκφοβισμό «bullying» στον σύγχρονο αθλητισμό. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να μοιραστούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ο τελικός του κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο ΞΑΝΘΗ ARENA μετά από αίτημα της Ένωσης και αποδοχή της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Σχετικά άρθρα

social media