Πρώτος φιναλίστ ο Άρης Αβάτου! (pics)

Έγραψε… ιστορία ο Άρης Αβάτου με την πρώτη του πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μετά το 1-2 στο ΔΑΚ με το σημερινό 1-1 πήρε την πρόκριση απέναντι την αξιόμαχη Ασπίδα Ξάνθης σφραγίζοντας το πρώτο – χρονικά – εισιτήριο του τελικού κυπέλλου! Ο Άρης μετά την ισοπαλία που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Ευθυμιάδη – Χαραλαμπίδη, θέλει να συνεχίσει να γράφει… ιστορία και να πάρει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του στον τελικό που θα γίνει στις 12 Μαρτίου! Η Ασπίδα του Χρήστου Σαμαρά προσπάθησε και είχε την δική της ευκαιρία να πιέσει νωρίτερα για να αλλάξει την κατάσταση, αλλά στο 37′ ο Αμουτζάκης με διπλή ενέργεια σταμάτησε την εκτέλεση πέναλτι του Στεπανιάν (το κέρδισε ο Κυριαζίδης). Ωστόσο ισοφάρισε σε 1-1 στο 79′ με το πλασέ του Χαραλαμπίδη παλεύοντας μέχρι το τέλος για την πρόκριση!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης (Ζαφειρίου – Βαμβακίδης) και 4ος διαιτητής ο Βασίλης Ουζουνίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Βασιλειάδης Ι., Δασκαλάκης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Σουκρή Ογλού, Πασχαλάκης (64′ Θωμαΐδης), Δόντσος (68′ Δεσύλλας), Κοτόπουλος, Χαριτίδης (85′ Ξανθόπουλος), Ευθυμιάδης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κισά Ομέρ, Σαββόγλου, Τζαρτάκης (68′ Κρουστάλλης), Σαρηγιαννίδης, Νικολούδης, Κοντομιχάλης, Κυριαζίδης (46′ Μουξιός), Δογανίδης (64′ Χατζηπαρασκευάς), Χαραλαμπίδης, Στεπανιάν, Κατσής.

Σχετικά άρθρα

social media