Παρασκευόπουλος: “Με αισιοδοξία για μια “καθαρή” νίκη την Κυριακή”!

Παιχνίδι-ντέρμπυ την Κυριακή στο ΔΑΚ Ξάνθης με τον Ερμογένη του Δημήτρη Παρασκευόπουλου να υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου στις 6:00 το απόγευμα για τον Δ’ Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών! Η ξανθιώτικη ομάδα που έχασε στο Σουφλί με 3-1 βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία του Ομίλου και με “καθαρή” νίκη την Κυριακή αποκτά μεγάλο προβάδισμα για την κορυφή της βαθμολογίας!

Ο προπονητής Δημήτρης Παρασκευόπουλος (δεξιά στη φωτο) δηλώνει στην ΞΑΝΘΗ Sport:

“Την Κυριακή για εμάς είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Η φετινή μας προσπάθεια, αποτελεί ένα μείγμα παλιών-έμπειρων και νέων-ταλαντούχων αθλητών που προέρχονται από την ακαδημία του Ερμογένη, όπου υλοποιείται μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη δουλειά. Η μέχρι τώρα πορεία μας αποδεικνύει ότι η ομάδα αυτή έχει παρόν και μέλλον.

Aύριο θα έχουμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, παραδοσιακή δύναμη στο βόλλεϋ, με την οποία μας χωρίζουν μόνο μερικά αγωνιστικά λεπτά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος τον οποίον καλούμε να έρθει στο ΔΑΚ, θα παρακολουθήσει ένα όμορφο παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα καταθέσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους. Ελπίζουμε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους και να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη”!

Σχετικά άρθρα

social media