Παραιτήσου κύριε Τσαγκρώνη ! Ρεσιτάλ…με ατάκες για ακραίες φοβίες λόγω Μουσουλμάνων !

Αηδία! Νέο ρεσιτάλ υποκρισίας από Τσαγκρώνη για την έδρα του τελικού, με αντεθνικές τοποθετήσεις περί Ξάνθης που προσβάλλει και τους ακρίτες της Θράκης, αλλά και την νοημοσύνη μας, ειδικά σε ότι αφορά τις υπόλοιπες άλλες λύσεις. Μπροστά στο πάθος τους να εξυπηρετήσουν τον Παναθηναϊκό καταπατούν τα πάντα: ηθικές αξίες, ακόμη και ευαίσθητα εθνικά δεδομένα.  

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τάκης Τσαγκρώνης στο «Μετρόπολις» για:

-το πότε θα ανακοινωθεί η έδρα διεξαγωγής του τελικού: «Απευθυνθήκαμε στο υπουργείο και περιμένουμε την απάντηση. Η αστυνομία θα απαντήσει στο υπουργείο. Ζητήσαμε την επίσπευση της απάντησης γιατί ο χρόνος περνάει και η προετοιμασία ενός τελικού απαιτεί χρόνο και για εμάς και για τις ομάδες. Περιμένουμε το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εν συνεχεία τι θα μας πει το αρχηγείο της Αστυνομίας».

-το λόγο που απορρίφθηκε η προοπτική διεξαγωγής του τελικού στο Αλεξάνδρειο: «Υπάρχει μια συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες. Συμφώνησαν για τη Λάρισα και ως δεύτερη λύση το ΟΑΚΑ. Αυτά συμφώνησαν οι δύο ομάδες και η ΕΟΚ τα δέχτηκε. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Αλεξανδρείου. Η θέση του Παναθηναϊκού ήταν ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε στο Αλεξάνδρειο. Συμφώνησε για τη Λάρισα».

-την απόρριψη του γηπέδου της Ξάνθης: «Φοβηθήκαμε το ενδεχόμενο να διεισδύσουν Χρυσαυγίτες στους οργανωμένους στρατούς των δύο ομάδων και να δημιουργηθούν θέματα με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επιπλέον, το γήπεδο της Ξάνθης είναι μέσα στην πόλη».

-το αν τίθεται ζήτημα ισονομίας σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο ΟΑΚΑ: «Πρώτη επιλογή είναι η Λάρισα. Αν η αστυνομία πει όχι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η θέση της ΕΟΚ ήταν ο τελικός να γίνει στο Ηράκλειο, όμως ο Άρης δεν δέχτηκε. Δώσαμε την ευκαιρία στις δύο ομάδες να αποφασίσουν».

– τη στάση του Άρη: «Ο Άρης συμφώνησε πως αν δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στη Λάρισα, τότε θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Μακάρι να μας δώσει το OK η αστυνομία για να γίνει ο τελικός στη Λάρισα. Το ζήτημα είναι πως δεν υπάρχουν γήπεδα στην Ελλάδα».

-τους ισχυρισμούς που εκφράστηκαν περί αγροτικών μπλόκων στη Λάρισα: «Είναι πιο έντονο το πρόβλημα στον κάμπο όσον αφορά στους αγρότες. Οι μεγαλύτερες αγροτικές κινητοποιήσεις γίνονται στον κάμπο».

Πηγή: www.pressaris.gr

X-S: Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε πλέον μόνο με το μπάσκετ! Εδώ υπάρχει ρεσιτάλ…δηλώσεων που προκαλούν το κοινό αίσθημα ! Τσαγκρώνης Παναγιώτης, Γ.Γ της ΕΟΚ!

Σχετικά άρθρα

social media