Παναγιώτης Τσότρας: “Να δούμε ένα παιχνίδι-διαφήμιση σε ένα γεμάτο γήπεδο”!

Ο Παναγιώτης Τσότρας, προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ερμογένη Ξάνθης αλλά και αθλητής της ανδρικής ομάδας του ξανθιώτικου συλλόγου, ένας αθλητής με σπουδαία καριέρα αλλά και αντίστοιχα προσόντα, μιλά στην ΞΑΝΘΗ Sport για το παιχνίδι της χρονιάς με τον Έβρο Σουφλίου, την Κυριακή στις 18:00 στο ΔΑΚ Ξάνθης!

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την υπόθεση-πρωτιά στον Δ’ Όμιλο της Β’Εθνικής Ανδρών και το οποίο όπως εύχεται ο Παναγιώτης Τσότρας, πρέπει να είναι “διαφήμιση” για το άθλημα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ξανθιώτης αθλητής του Ερμογένη:

“Για αρχή θέλω να αναφερθώ στην ομάδα του Έβρου. Όπως σε ολόκληρη την περιοχή του Έβρου έτσι και στο Σουφλί διατηρούν την ιδιαίτερη παράδοση στον χώρο της πετοσφαίρισης. Όλα τα σωματεία που διατηρούν ομάδες ανδρών από την Ορεστιάδα μέχρι και την Κομοτηνή, αγωνίζονται στην Α2 και Α1 κατηγορία, έτσι φέτος ήρθε και η σειρά του Έβρου Σουφλίου να διεκδικήσει την άνοδο στη Α2.
Η ομάδα του Έβρου που αντιμετωπίσαμε μέσα στο Σουφλί ήταν μια ομάδα με λίγους αλλά έμπειρους παίχτες και πολλούς νέους ταλαντούχους ‘’πιτσιρικάδες’’, ένα σύνολο πολύ προπονημένο που έπαιζε με ενθουσιασμό και για αυτό φιγουράρουν πρώτοι στην μέχρι τώρα βαθμολογία.
Ο Ερμογένης από την άλλη, είμαστε μια ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίχτες, που έχουν παίξει και σε ψηλότερες κατηγορίες και με βάθος στον πάγκο, νεαρούς αθλητές έτοιμους να προσφέρουν στην ομάδα κάθε στιγμή . Τα τελευταία χρόνια μέσα από τη μεθοδικότητα της διοίκησης και της δουλειάς των προπονητών του συλλόγου μας καταφέραμε να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που να πρωταγωνιστεί στην περιφέρεια!
Βαθμολογικά αυτός ο αγώνας είναι ίσως ο σημαντικότερος και για τις δύο ομάδες. Για τον Έβρο που κυνηγάει τουλάχιστον 2 σετ από εμάς, ώστε να ξεφύγει στην βαθμολογία και να παίξει τα άλλα δύο παιχνίδια χωρίς άγχος με τις δύο ομάδες που είναι στο τέλος της βαθμολογικής κατάταξης. Για μας από την άλλη, η “καθαρή” νίκη θα μας δώσει την ευκαιρία για την διεκδίκηση της πρωτιάς.
Η μόνη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, διαφήμισης για το άθλημα στην περιοχή μας, που δυστυχώς βλέπουμε σπάνια.
Τέλος, η μόνη επιθυμία που έχω για το ντέρμπι αυτό δεν αφορά το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να δω ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο που θα γιορτάσει τη νίκη της καλύτερης ομάδος είτε αυτή λέγεται Έβρος είτε Ερμογένης!”

Σχετικά άρθρα

social media