Παναγιώτης Καμαράκης: “Συνεχίζουμε με στόχο όσο ψηλότερα”!

Λίγο μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα του Ορφέα Ξάνθης που επικράτησε με ανατροπή με 2-1 του ΑΟ Καρδίας ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παναγιώτης Καμαράκης (φωτο δεξιά) μίλησε στην ΞΑΝΘΗ Sport:

“Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι ανέμσα σε δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο γενικότερα και αποτελούνται από πολλούς νεαρούς παίκτες! Είχαμε δεδομένη μια πίεση, καθώς είχαμε να κερδίσουμε καιρό στην έδρα μας, την οποία αποβάλαμε στη ροή του αγώνα και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, εμείς βρήκαμε τη δύναμη να ισοφαρίσουμε σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα! Πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1, μιλήσαμε με τα παιδιά, αλλάξαμε κάποια πράγματα και στη συνέχεια δημιουργήσαμε ευξαιρίες, προηγηθήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλο γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, στοχεύουμε πάντα όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ ταυτόχρονα είναι για εμάς μεγάλη υπόθεση η ύπαρξη και η συμμετοχή νεαρών παικτών. Για παράδειγμα ο Τανζού Χαλήλ Ιμπράμ, που το είχα προβλέψει και το καλοκαίρι για την πρόοδό του, ο οποίος μετά την απόλυσή του από τον στρατό “λύθηκε” και μας δίνει πολύτιμες λύσεις. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά, είμαστε περήφανοι που έχουμε αποκλειστικά Ξανθιώτες παίκτες στο ρόστερ μας και θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις νίκες που θα μας οδηγήσουν ακόμη ψηλότερα”!

Σχετικά άρθρα

social media